• Načítám...
>

Tereza Sabáčková představila novou kolekci

  • 21. února 2018,
  • 12:44,
  • PRAHA 1,
  • Milan Řepka

Přední módní návrhářka Tereza Sabáčková předvedla svou novou kolekci na módní přehlídce v novorenesančním paláci na Žofíně. Všechny tváře vody je nový koncept, kterým se Tereza Sabáčková snaží vyjádřit životodárnou sílu a krásu tohoto přírodního živlu.

Reklama

Taťána Makarenko, Miss roku 2015 a roku 2016 Andrea Bezděková a Nikol Švantnerová nebo herečky Veronika Arichteva a Nela Boudová - to jsou jen některá zvučná jména, která představila novou kolekci módní návrhářky Terezy Sabáčkové pod názvem Všechny tváře vody.

"Vždy děláme věci, které jsou zajímavé a rádi je podporujeme. Je tady spousta krásných dam, spousta krásných módních novinek, těším se na to. Myslím si, že uvidíme krásné rozevláté kostýmy a šaty," řekl Zdeněk Barták, zastupitel MČ Praha 1.

Všechny tváře vody je novým konceptem, kterým se Tereza Sabáčková snaží vyjádřit nejen životodárnou sílu tohoto přírodního živlu, ale také propojit jeho harmonii s krásou ženského těla.

"Vodu obecně považuji za něco magického, takže jsem si říkala, že je pravý čas to téma rozvinout i v mé kolekci," řekla Tereza Sabáčková, módní návrhářka.

"Je tam nějaký prvek nebo myšlenka, která spojuje všechny šaty?"

"Je to ta voda. Ta voda je neskutečná v tom, jak je rozmanitá, tak si myslím, že i ta kolekce je rozmanitá," řekla Tereza Sabáčková.

Nad tímto inspirativním večerem, kde mimo jiné vystoupil i Václav Noid Bárta, Kamila Nývltová, skupina Inflag-ranti a nebo herečky Veronika Arichteva a Nela Boudová převzal záštitu starosta MČ Praha 1 Oldřich Lomecký. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu