• Načítám...
>

Na rozhledně Doubravka proběhlo tradiční posvícení

  • 24. září 2023,
  • 9:51,
  • PRAHA 14,
  • Ondřej Švec

V okolí unikátní dominanty městské části Prahy 14 rozhledny Doubravka z dílny známého architekta Martina Rajniše proběhl už pátý ročník Posvícení na Doubravce. A protože akci počasí přálo, všichni, kdo dorazili, si ji mohli jak se patří užít. Program byl přitom opravdu bohatý. Po zahájení od 14 hodin následovalo vystoupení mimořádně oblíbené dětské skupiny Čiperkové, potom třeba kouzelnická show, večer koncert Vaška Noida Bárty a vše vyvrcholilo po deváté večerní rozsvícením rozhledny. Pro návštěvníky navíc byly připraveny stánky s nejrůznějšími dobrotami a samozřejmě dobré víno a burčák.

Reklama

Posvícení na Doubravce je už tradiční akce na městské části Praha 14. Koná se přímo u jedné z místních dominant - rozhledny Doubravka z dílny známého architekta Martina Rajniše. A i letos přilákala spoustu lidí.

"Je to pátý ročník posvícení na Doubravce, první ročník byl k 25. výročí městské části Praha 14 a příští rok městská část Praha 14 bude slavit 30 let, takže to bude šestý ročník," řekl Josef Kutmon (ODS) - radní MČ Praha 14.

Program byl tradičně velmi bohatý a na své si tak mohl přijít opravdu každý. Vše začalo vystoupením mimořádně oblíbené dětské skupiny Čiperkové, u které bylo vidět, že je děti mají za své velké celebrity, a to hlavně díky sérii videí na sociálních sítích. 

Posvícení na Doubravce ale bylo akcí opravdu pro všechny a každý si na ní mohl najít to své.

anketa

"Užíváme si to skvěle, je tu dobrá nálada, spousta dobrého jídla, pití. Je to super a je hezké, že jsme se tu všichni takto sešli, čekám, co mě tady ještě potká."

"Mají tu výborné víno a mají tu perfektní hamburgery s trhaným masem."

"Máme rádi akce na Praze 14, takže to nás většinou přivede se aspoň na chvíli podívat."

"Nejvíc se mi líbí Čiperkové, protože jsou veselí."

K pořádnému posvícení ale určitě patří i dobré jídlo a pití a toho tady byl dostatek.

"Najdou si tady své ti, co mají rádi slané, od trhaného masa, wrapů, přes palačinky, klobásy, cukrovou vatu a máme tady i druhou malou stage, které vévodí influenceři z To je žrádlo a ti tam předvádí svou show," řekla Jana Svobodová - Praha 14 kulturní.

Nabitý program vyvrcholil o deváté večerní rozsvícením rozhledny Doubravka a o půl hodiny na to v půl desáté večer pak následně skončil. Už se ale všichni těší na příští rok, to bude zrovna městská část slavit 30 let své existence, takže to bude určitě stát za to.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu