• Načítám...
>

Gratulujeme! Paní Libuše Poulová oslavila 101. narozeniny

  • 4. ledna 2024,
  • 16:52,
  • PRAHA 15,
  • Kristýna Svobodová

Počet obyvatel Prahy 15, kteří s oslavou narozenin překročili sté jubileum, se opět rozrostl. Ve čtvrtek 4. ledna oslavila své 101. narozeniny paní Libuše Poulová. Za městskou část Praha 15 ji přijel pogratulovat starosta Michal Fischer.

Reklama

Významné životní jubileum oslavila v těchto dnech Libuše Poulová z Prahy. Narodila se v prosinci 1922 a své 101. narozeniny oslavila v malešickém Domově seniorů. Recept na dlouhověkost vitální seniorka prý nemá, vždy se prý ale řídila jednoduchou životní filosofií.

"Já jsem celý život pracovala a myslím, že tou prací jsem se udržela. Dělala jsem do 60 let, takže si myslím, že práce udrží," řekla Libuše Poulová - seniorka.

V malešickém Domově seniorů v Praze 15 žije paní Paulová dva roky, patří k jeho nejstarším obyvatelům a je tu prý spokojená.

"Sestřičky jsou na mě hodné, já jsem pořádně tak moc nepotřebovala, protože jsem byla pohyblivá, ale jsou hodné," řekla Libuše Poulová - seniorka.

"Je to velice společenská osoba, zajímá se o různé aktivity na cvičení paměti, co se týče cvičení, zajímá se celkově o politiku a je velice vstřícná a máme ji tady rádi," řekla Lenka Šimonová - staniční sestra Domova seniorů v Malešicích.

Popřát paní Poulové přišel s velkou kyticí také starosta patnácté městské části Michal Fischer. Ten jí navíc popřál už loni ke stému jubileu.

"Je to radost, když vidíte to moudro a krásnou starší paní, ze které čiší obrovská energie a snad je to obrovský příklad pro všechny, protože si myslím, že to tak má být. Je usměvavá, je vidět, že se raduje ze života, i když ten věk člověk nezastaví," řekl Michal Fischer (Společně pro Prahu 15) - starosta MČ Praha 15.

Společně s vedením městské části Praha 15 se ke gratulacím připojuje i naše redakce.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu