• Načítám...
>

Prahu 4 navštívil Mikuláš

  • 6. prosince 2017,
  • 14:50,
  • PRAHA 4,
  • Kristýna Svobodová

Už potřetí zorganizovala Městská část Praha 4 odpoledne s Mikulášem, čertem a andělem. Kromě nadílky se děti dočkaly také bohatého programu v podobě nejrůznějších aktivit.

Reklama

V době adventu se samozřejmě nesmí zapomenout na děti. Pořadatelé akce s názvem Mikuláš s Prahou 4 připravili pro své nejmenší občany zábavný odpolední program plný aktivit a kultury.

"Chtěli jsme pro obyvatele Prahy 4 připravit nějaký krásný začátek adventu a oslavit i Mikuláše, takže tady probíhají po celé odpoledne vánoční dílny, ve fotobudce si mohou vyfotit vánoční fotografii, máme tady chráněné dílny, které prodávají své výrobky a tím podporujeme neziskový sektor," řekla Verona Ballay, organizátorka akce.

Čekání na Mikuláše s jeho pekelným a andělským doprovodem si děti s rodiči mohli zpříjemnit například výrobou mýdla nebo svíčky. Samozřejmě nechyběly ani vánoční koledy.

"Zpívají tady děti z našich mateřských a základních škol. Prostě odpoledne pro malé, ale i velké," řekla Iva Kotvová, místostarostka MČ Praha 4.

anketa

"Já musím říci, že jsem mile překvapen, kolik je tady hodných dětí, které jsou připravené na příchod mé maličkosti," řekl Mikuláš.

"Jestli někdo skončí v pytli, to nikdo neví," řekl čert.

MČ Praha 4 chystá ještě řadu dalších kulturních akcí. Jednou z nich bude například tradiční mše v KC Novodvorská. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu