• Načítám...
>

Praha 5 se hodila do gala

  • 23. února 2018,
  • 18:00,
  • PRAHA 5,
  • Jana Schillerová

Praha 5 zahájila svůj 1. reprezentační ples. Konal se v Národním domě a setkalo se na něm vedení radnice, místní podnikatelé a občané páté Městské části. Ples nabídl bohatý doprovodný program, zahrál třeba český houslový virtuos Jaroslav Svěcený a nechybělo ani taneční vystoupení.

Reklama

Městská část Praha 5 se hodila do gala a v letošním roce uspořádala svůj první reprezentační ples. Úvodního slova se ujal starosta Pavel Richter společně s místostarostou Martinem Slabým. Nechyběl ani tanec.

"Já jsem naprosto mizerný tanečník, ale vzal jsem si lekce, takže doufám, že partnerky nebudou příliš trpět a nepošlapu jim moc nohy," řekl Pavel Richter, starosta MČ Praha 5.

"Sice to moc neumím, ale tančím rád," řekl Martin Slabý, místostarosta MČ Praha 5.

"Nechtěl bych se vychvalovat, ale jsou tance, které mi docela jdou," řekl Vít Šolle, místostarosta MČ Praha 5.

První reprezentační ples Prahy 5 byl ale jiný. Místní radnice se rozhodla podpořit Klub nemocných cystickou fibrózou. Na dobrou věc tak poputuje výtěžek ze vstupného.

"Já si myslím, že každá pomoc je ku prospěchu věci," řekl Martin Slabý.

"Jsem rád, že jsme v těchto pěkných prostorách Národního domu a že se tu můžeme také potkat jak s kolegy, tak s občany a je to příjemné," řekl Vít Šolle.

"Zde se setkají lidé, kteří se nesetkají za normálních okolností skoro vůbec. Právě proto jsme tento ples udělali, aby se setkalo jak vedení radnice, zastupitelé, občané i podnikatelé. Já si myslím, že je to správné spojení," řekl Martin Slabý.

První reprezentační ples Prahy 5 se konal přesně v den, kdy před 115 lety byl Smíchov povýšen na město. Součástí večera bylo i vyhlášení vítězů ankety Podnikatel roku 2017, hudební vystoupení Jaroslava Svěceného nebo profesionálních tanečních párů. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu