• Načítám...
>

V Třeboradicích začínají fotbalové nábory

Studio: SK Třeboradice hledá fotbalové talenty do všech věkových žákovských kategorií. Zájemci se mohou přihlásit i během zimy. Děti trénují v hale, která je součástí areálu ZŠ Edvarda Beneše v Čakovicích.

Reklama

Sportovní klub Třeboradice vznikl v roce 1935.  Trénování mládeže se v obci začalo rozvíjet koncem 90. letech minulého století a to v důsledku nárůstu obyvatel ve vsi a v blízkém okolí. Dnes má klub 260 členů z toho 120 z nich tvoří mládež. 

"Každý rok se dokáží tito kluci umístit do 3. místa pražské soutěže. My nehrajeme vyšší soutěže. Ty největší úspěchy mají muži, kdy v sezóně 2017/2018 vyhráli Pražský přebor," říká trenér a koordinátor náborů,  Jaromír Kurka.

Zájemci, kteří by se rádi věnovali fotbalu se mohou přihlásit i v tuto dobu. Tréninky probíhají v hale, která sídlí v areálu  základní školy Edvarda Beneše.  

"V průběhu každého tréninku je možné přijít. Ty rodiče nás většinou předem kontaktují. Takže si s nimi domluvím vyloženě na kategorii, kterou by chtěli doplnit, nebo kterou by si děti chtěly zkusit," doplňuje  trenér a koordinátor náborů,  Jaromír Kurka.  

 
anketa

Pro děti v předškolním věku je určená přípravka, která je zaměřena na všestranné činnosti a ostatní míčové hry. Starší děti absolvují na začátku tří týdenní průpravu. Během této doby se zjistí jaké jsou jejich silné či slabé stránky a jestli je fotbal bude bavit. Podrobnější informace naleznou rodiče na webových stránkách klubu SK Třeboradice. 



Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu