• Načítám...
>

V Čakovicích se volila Miss a Ideální muž

Střední odborná škola a střední odborné učiliště v Čakovicích pořádalo soutěž Miss a Ideální muž. Žáci se prezentovali ve volné disciplíně, plážovém modelu nebo ve společenských šatech a bylo se na co dívat.

Stáhnout video
Reklama

Miss a Ideální muž – soutěž, která už neodmyslitelně patří k SOŠ a SOU v Čakovicích. 

„Soutěž má letos jubileum, je to patnáctým rokem, co ji organizujeme a je to úžasná záležitost, protože to děláme i v rámci protidrogové prevence, aby ti mladí lidé měli využití svého volného času. A tím, že se podchytí do sportu, tance, zpěvu, prostě do nějakého představení, tak jsme velmi rádi, že se na to takto dají a reprezentují,“ řekla Věra Nováková, ředitelka SOŠ a SOU Praha – Čakovice. 

Volná disciplína, plážový oděv, přehlídka ve společenských šatech. To byly 3 hlavní disciplíny soutěže. Podpořit studenty přijela i náměstkyně primátorky. 

„Studenti, kteří chodí na tuto akci, se pravidelně účastní našich zastupitelstev a pro zastupitele připravují pokrmy, které my potom konzumujeme, a také nás obsluhují. To je pro mě velká radost, že mohu vidět ty studenty z té druhé strany, než když pro nás pouze zařizují to, co pro nás dělá to zastupitelstvo příjemnější,“ řekla Eva Kislingerová, náměstkyně primátorky hl. m. Prahy.

V porotě soutěže zasedly osobnosti jako Hanka Křížková, Dana Morávková nebo Iva Hybnerová. Moderátorem celého klání byl Jan Čenský.

„Jsem nadšený, protože toto si dělají vlastně všichni studenti a posluchači sami, dělají to s nadšením a myslím, že baví sebe i ostatní, takže mně se tady moc líbí,“ řekl Jan Čenský, moderátor soutěže.

V těžké konkurenci se jubilejní patnáctou Miss čakovické školy stala Tereza Harantová a Ideálním mužem byl zvolen Miroslav Ploch.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu