• Načítám...
>

Zdravotní sestry roztančily palác Žofín

  • 26. února 2017,
  • 16:40,
  • PRAHA,
  • Tomáš Mladějovský

Pod symbolickým názvem Sestry na sál se v paláci Žofín konal už 8. reprezentační ples zdravotních sester. Kromě bohatého hudebního programu a tradiční tomboly tu proběhla také soutěž o nejsympatičtější sestřičku.

Reklama

Osmý ročník reprezentačního plesu zdravotních sester byl především poděkováním za jejich náročnou práci, ale také slavností plnou krásných žen, tance, a dobré nálady.

"Sestry jsou vzácné zboží, musíme se o něj velmi starat a velmi pečovat. Dneska jsou sestry nad zlato. Když budete ležet na jipce a uvidíte tam krásnou sestru, zvýší se vám tlak, zblázní se možná monitory, ale určitě se daleko rychleji uzdravíte," řekl Miloslav Ludvík, ministr zdravotnictví ČR.

Součástí plesu bylo také vyhlášení nejsympatičtější sestřičky plesu, kterou zvolili jeho návštěvníci, a také soutěž Sestra sympatie 2016.

"Já jsem samozřejmě moc rád, že tady můžu být. Už jsem se zúčastnil několikátého plesu, a letos jsem byl poprvé i vybraný do poroty," řekl Lukáš Krpálek, olympionik a člen poroty.

"Je to krásný pocit, já si toho moc vážím. Moc si vážím podpory svých přátel, své rodiny a všech tady na plese, a je mi velkou ctí být na tomhle místě. Jsem neskutečně šťastná," řekla Sabina Beránková, vítězka soutěže Sestra sympatie 2016.

Součástí plesu zdravotních sester byla také bohatá tombola.

"Je to výborná akce, a skutečně jsem za to rád, že se něco takového uspořádává, protože to je poděkování právě sestrám za jejich těžkou práci, a já jsem i rád, že jsem mohl vyhlašovat Sestru sympatie, a sestru, kterou jsem tipoval a která byla moje favoritka, ta skutečně i zvítězila, takže já jsem naprosto spokojený a všem sestrám moc děkuji," řekl Radek Lacko, radní hl. m. Prahy.

Závěr plesu patřil tanci, a na parket se nechali zlákat téměř všichni. Hráli totiž Olympici.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu