• Načítám...
>

ODS odstartovala předvolební kampaň

  • 11. března 2018,
  • 16:09,
  • PRAHA,
  • Lukáš Kubát

Podzimní komunální volby už se nezadržitelně blíží a jednotlivé strany začínají s předvolební kampaní. ODS se na začátku kampaně komunikuje přímo s občany a shromažďuje od nich nápady, náměty, postřehy a doporučení.

Reklama

Pražští občanští demokraté odstartovali kampaň pro podzimní komunální volby a to s heslem: Společně nastartujeme Prahu.

"My bychom se v první fázi té kampaně chtěli zaměřit na občany Prahy a ptáme se jich, co se jim na Praze nelíbí nebo co se jim líbí, jak vnímají současnou pražskou vládu a co by chtěli změnit. Je překvapivé, že toho je hodně. Praha stojí. Tady se nic neděje, tady se nestaví, neopravuje," řekl Bohuslav svoboda, zastupitel hl. m. Prahy.

"Všichni víme, že se musí začít investovat, že se musí stavět byty, že se musí rozhodnout o metru D, že se musí urychleně začít něco dělat s Pražským okruhem. To jsou ty veliké věci. Ale my opravdu od Pražanů chceme zjistit i ty menší věci, to co je trápí každodenně," řekla Alexandra Udženija, zastupitelka hl. m. Prahy.

Hlavní tváře pražské ODS tvrdě kritizují vládnoucí koalici a do podzimních voleb jdou s nejvyššími ambicemi.

"Praha se nám proměnila v nefungující město. Padají nám lávky, nejezdí se přes mosty, nestaví se nové projekty. Byty jsou extrémně drahé a je to díky tomu, že se v Praze nestaví. My bychom se chtěli stát lídry na pravici, je to naše místo," řekl Ondřej Martan, zastupitel hl. m. Prahy.

"Máme za sebou tři a půl roku současné koalice, o které se domníváme, že nevládne dobře, máme tady spoustu problémů, nefungující dopravní infrastrukturu, na účtech se hromadí peníze, které se neinvestují, projídá se rozpočet," řekl Petr Fifka, zastupitel hl. m. Prahy.

Více o kampani ODS zjistíte na webových stránkách fungujicipraha.cz. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu