RunCzech představil nový sportovní nápoj

  • 26. dubna 2017,
  • 15:24

Přípravy na Pražský Maraton už pomalu vrcholí. Také proto představili jeho organizátoři nápoj, který bude pomáhat maratoncům v jejich výkonech.

Reklama

Pražský maraton se stal neodmyslitelnou součástí světového běhu. Mimořádně krásná trať, která začíná a končí na Staroměstském náměstí už za pár dní zase ožije. V RunCzech dělají vše pro to, aby vytvořili výjimečnou běžeckou událost, proto také vytvořili nový sportovní nápoj Gatorade. 

,,Pokud kdokoliv sportuje nebo vyvíjí větší aktivitu, tak pokud užíváte správný sportovní nápoj, tak vám pomůže si zpříjemnit pohyb. Netrpět zbytečně bolestmi, když to není nezbytné. Takže každému doporučuji pít správný sportovní nápoj," řekl Josef Neumann, generální manažer PepsiCo.

V Running Mall zjistili, že mnohokrát běžci sportují neefektivně, a proto nabízejí základní typy tréninků, jakými jsou běžecká abeceda či pyramidový nebo trénink. Co by doporučila závodníkům 23. pražského maratonu naše známá lyžařská atletka a loňská běžkyně.

,,Pro mě byl loňský ročník nezapomenutelný zážitek a doufám, že si ho všichni užijete tak jako já loni a bohužel letos tu příležitost nemám. Nicméně nejdůležitější je určitě nepřepálit začátek. Důkladně občerstvujte a užijte si závod, protože na to budete navždy vzpomínat," řekla Eva Vrabcová Nývltová, atletka a běžkyně na lyžích.

,,Doufáme, že všechno bude dobré, zdravé, a že uděláme dobrý čas po sportovní straně a aby lidé byli spokojení, to je náš cíl," řekl Carlo Capalbo, prezident organizačního týmu RunCzech.

Dobře zorganizovaná událost od vyzvednutí startovního balíčku po poslední tón pražského maratonu Music festivalu, to je pražský maraton.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu