Andrej Babiš prezentoval svou novou knihu

  • 23. června 2017,
  • 7:24

Svou novou knihu s názvem "O čem sním, když náhodou spím" prezentoval v Kongresovém centru lídr hnutí ANO Andrej Babiš. V knize se autor věnuje především svým představám a vizím pro Českou republiku do roku 2035. Publikaci napsal zhruba za dva roky a pracoval na ni s týmem několika lidí.

Reklama

Své sny a vize o budoucím Česku 2035 sepsal předseda hnutí ANO Andrej Babiš do knihy s názvem „O čem sním, když náhodou spím“. Při psaní této 282 stránkové knihy se inspiroval Janem Antonínem Baťou.

„On napsal v roce 1937 knihu "Budujme stát pro 40 milionů“, protože jako podnikatel vybudoval velkou firmu a měl zájem, aby ten stát byl funkční a efektivní, protože to má samozřejmě přímý dopad na jeho podnikání,“ řekl Andrej Babiš, předseda hnutí ANO, autor knihy. 

Babiš na své knize pracoval téměř dva roky. Ve své vizi píše například i o podpoře sportu u dětí, nebo o rychlejším internetu pro všechny zdarma.

„Víceméně to není žádné objevení Ameriky, je to o věcech, které fungují ve světě, a bohužel jsme se mohli po revoluci do světa podívat a vlastně zavést u nás to nejlepší ze světa v rámci digitalizace, transportu, sportu a všeho. Ta kniha vlastně mluví o všem,“ řekl Andrej Babiš, předseda hnutí ANO, autor knihy.

„Myslím, že tak by měli vystupovat ti, kteří stojí v čele nějakého týmu a hlavně oceňuji to, že pan Babiš má jasnou vizi, kterou může oslovit mnoho občanů v tomto státě,“řekla Eva Kislingerová, náměstkyně primátorky hl. m. Prahy.

„Podle mě je tohle daleko lepší styl, mnohem upřímnější, otevřenější a transparentnější, než ty obecné fráze, o tom že by chtěl, aby bylo 40 000 plat a podobně,“ řekl Patrik Nacher, zastupitel hl. m. Prahy. 

Andrej Babiš vidí také v budoucnu Česka více rychlovlaků, která by zrychlily a zjednodušily nejen přepravu cestujících, ale i zboží. V knize nechybí kapitoly, které jsou věnovány kultuře, vědě, nebo politice.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu