LEO Expres očekává zájem o linku na Lipno

  • 29. června 2017,
  • 19:48

Leo Express očekává zájem o linku na Lipno. Ta odjíždí z Florence každé ráno v 8:15 směr Jižní Čechy a podle odhadů vedení společnosti bude v létě velmi vytížená. Tento spoj totiž přepravuje cestující do kempů a stanic, kam míří turisté a vodáci. Například Zlatá koruna nebo Český Krumlov. Proto nově na trase zavedl přepravu jízdních kol.

Reklama

Takto oznamuje stevardka cestujícím každé ráno v 8:15 odjezd Leo Expressu směr Jižní Čechy. Konečná stanice této linky, Lipno, naznačuje, že v letní sezoně půjde o jednu z nejvytíženějších a nejfrekventovanějších linek této společnosti.

"Cílí především na turisty a sportovce, protože zastavujeme na zastávkách oblíbených vodáckých destinací," řekla Kateřina Veitová, tiskový mluvčí Leo Express.

"Linka zastavuje v zastávkách Zlatá Koruna, Český Krumlov, Rožmberk nad Vltavou, Vyšší Brod a Lipno nad Vltavou," řekla Kateřina Veitová.

"Teď nám jezdí hodně lidí. Začínají dovolené, hodně s námi jezdí vodáci," řekla Jaroslava, stevardka.

Cestující jsou s provozem této linky velmi spokojeni. Výhodou jsou pak také pro vodáky slevy v kempech.

"Ve vybraných kempech po předložení jízdenky z téhle linky dostanou zákazníci 10% slevu na půjčovnu lodí," řekla Kateřina Veitová.

Tato linka je v provozu již delší dobu, ovšem jako novinku pro letošní sezonu zavedla přepravu kol.

"Cestující mají možnost naložit kola, jet do Krumlova, udělat si výlet s rodinou," řekl Vít Vojtěch, pracovník Leo Express.

Leo Express má pro kola 4 místa, proto doporučuje všem cestujícím během letní sezony, aby si pro kolo včas pořídili rezervaci.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu