Praha má unikátní bezpečnostní systém

  • 2. listopadu 2017,
  • 22:47

Jedním z řešení, jak zabezpečit své cennosti - a těmi nemusejí být pouze peníze a šperky, ale například i důležité dokumenty - je služba úložných bezpečnostních schránek. V centru Prahy je služba, která splňuje nejpřísnější bezpečnostní standardy na světě.

Reklama

Podle policejních statistik od roku 2013 postupně klesá počet vloupání do bytů a domů. Během posledních let také dochází k tomu, že pachatelé majetkové trestné činnosti se více orientují na starší městskou zástavbu v centru Prahy.

"Těch faktorů, které ovlivňují kriminalitu je veliké množství. My samozřejmě musíme počítat s ekonomickou situací obyvatel, do určité míry na to má vliv samozřejmě práce policie, v neposlední řadě preventivní aktivita, výrazný vliv na to má také samotné jednání poškozených lidí a firem, které se v současné době velmi zajímají o možnosti, jak zabezpečit svůj majetek nebo o další formy zabezpečení. V neposlední řadě také musíme zmínit, že i samotné zabezpečení, ať už mechanické či elektronické, se v posledních letech výrazně zlevnilo a je tím pádem dostupnější," řekl Ladislav Beránek, oddělení tisku a prevence KŘ PČR.

Jedním z řešení, jak zabezpečit své cennosti - a těmi nemusejí být pouze peníze a šperky, ale například i důležité dokumenty - je služba úložných bezpečnostních schránek. V centru Prahy je služba, která splňuje nejpřísnější bezpečnostní standardy na světě.

"Já to mám z bezpečnostních důvodů, protože mají neskutečně vysoký koeficient bezpečnosti. Když vám ukradnou nějaký papír a vy je pak musíte dávat dohromady, nebo když vám seberou nějaký rodinný šperk, který nemá vysokou hodnotu ale pro vás obrovskou, tak se vám to vyplatí. Vy sem můžete přijít ve dvě ráno a lidé se na vás usmívají a je to v pohodě. Máte tady pocit bezpečí, to je to nejdůležitější, proč jsem si to vybral," řekl klient pan P.

24SAFE nabízí pronájmem bezpečnostních schránek fyzickým i právnickým osobám. Společnost 24SAFE je ryze českou firmou, která pro bezpečnost předmětů svých klientů využívá to nejlepší technické a technologické vybavení na světě.

"Máme druhý nejbezpečnější trezor v České republice. Ten nejvíce bezpečný má ČNB. My jako jediní v České republice máme automatizovaný systém, kdy schránku přiváží klientovi roboti. Náš trezor je neustále uzavřený. Trezor v běžné bance, kde jsou schránky klasickým způsobem obstarávané bez robotů, tak ten trezor musí být otevřen, abyste se dostal ke své schránce. U nás ten trezor drží bezpečnost neustále. Jediný, kdo má k té schránce přístup, je robot, který podává schránku klientům. Ta nejlepší specifikace toho klienta je klient, který má zodpovědnost vůči sobě, svým blízkým a vůči věcem, které chce chránit," řekl Petr Thomson, ředitel 24SAFE.

Budovu 24SAFE najdete v Praze 1 v ulici Na Poříčí 17 a díky nonstop provozu a vynikající dopravní dostupnosti budete mít své cennosti vždy bezpečně k dispozici.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu