Nová Radegastovna má pivo jako křen

  • 23. listopadu 2017,
  • 18:29

Pivo jako křen má nově otevřená Radegastovna Kolbenka. Piva se správně hořkou chutí namíchal osobně sládek nově otevřené restaurace a znalci zlatavého moku určitě ocení jeho charakteristickou a nezaměnitelnou chuť.

Reklama

V pražské Radegastovně Kolbenka si vychutnáte správně hořké pivo Radegast přímo pod dohledem boha Radegasta. 

"Je to pivo, které je vařené ze třech základních surovin, ze sladu, který si v Radegastu děláme sami na vlastní sladovně, máme měkkou vodu z přehrady Morávka a používáme tři druhy chmele, který se pěstuje v Tršicích. To je na tom to úžasné, že je to takto zkombinované dohromady. Pivo Radegast ryze hořká dvanáctka je skvělé, dodá tomu štamgastovi nádherný chuťový zážitek a krásnou hořkost. Loni vyhrálo soutěž Pivo roku," řekl Václav Berka, starší obchodní sládek Plzeňského Prazdroje. 

Koncept Radegastovny je založen na myšlence použití jednotlivých materiálů v jejich syrové až původní podobě a to s minimem nutných úprav a přidaných dekorací. Výrazným prvkem, který utváří prvotní dojem z interiéru, je pochopitelně socha boha Radegasta v nadživotní velikosti umístěná před kamennou stěnou. Bůh shlíží na hosty a společně s výčepem vévodí celému prostoru. 

"To je vlastně první restaurace v tomto designu, která je nejen první v Praze, ale vůbec první v Čechách," řekl Václav Berka. 

Pivo se čepuje z tanků, takže jeho milovníci ho dostávají opravdu čerstvé. Tak, jako kdyby ho pili v pivovaru Radegast. 

"My jsme chtěli do Vysočan přivést kousek Beskyd, kde jsem jako malý kluk vyrůstal. Ve spolupráci s Plzeňským Prazdrojem se nám povedlo v rámci konceptu Radegastovna spojit krásné a výborné pivo s kuchyní z Beskydska," řekl Jaroslav Nový, majitel Radegastovny Kolbenka.

Radegastovna Kolbenka má otevřeno 7 dní v týdnu od 11 do 23 hodin.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu