Na letiště jezdí další dopravce

  • 4. prosince 2017,
  • 14:54

Jaká je nejlepší cesta z centra města na letiště? Tak to je otázka, kterou řeší řada Pražanů. Novou linku nedávno spustil i dopravce Leo Express. Ten na Letiště Václava Havla jezdí z Hlavního nádraží a dokonce nabízí i vyzvednutí z domova.

Reklama

Cestu na Letiště Václava Havla nabízí řada veřejných, ale i komerčních dopravců. Se svým spojením, a to z Hlavního nádraží, přišel i LEO Express. Ten jezdí už od července.

"V minibusu nabízíme cestujícím připojení k internetu, jsou tady zásuvky, takže si mohou cestou na letiště dobít například mobilní telefon, dáváme jim vodu zdarma, pro děti jsou tady dětské podsedáky," řekl Lukáš Gold, manažer LEO Express.

Cesta mezi Hlavním nádražím a letištěm trvá tímto spojem pouhých 35 minut.

"Jízdné je stanoveno na 89 korun, ale je možné tam využít ještě různé slevy. Ještě nabízíme odvoz z adresy nebo vyzvednutí na adrese, to znamená, že pokud chce zákazník vyzvednout např. v Praze 1, 2 nebo 3, tak si připlatí 110 korun a my ho tam vyzvedneme nebo ho tam odvezeme," řekl Lukáš Gold.

Jízdenky na minibus si můžete koupit na webových stránkách LEO Expressu, na palubě vlaků či autobusu tohoto dopravce, na pokladně v hale Hlavního nádraží nebo v síti partnerským prodejců.

"Naše minibusy vyjíždějí z Hlavního nádraží v 7 hodin ráno, poslední zhruba v 7 hodin večer. Jezdíme v hodinových až ve dvouhodinových intervalech, s tím že všechny minibusy navazují na naše vlaky směr Ostrava, Košice nebo Staré Město u Uherského Hradiště," řekl Lukáš Gold.

Minibusy jsou klimatizované, mají kapacitu 7 osob a nabízí dostatek místa jak pro vás, tak i vaše zavazadla. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu