Aplikace zjednoduší mytí aut

  • 27. února 2019,
  • 16:48

Unikátní aplikace vyvinutá finskými vývojáři vstupuje do České republiky. Aplikace Superoperátor zjednodušuje péči o auto jednotlivcům i firmám. V první fázi zahrnuje digitalizaci automyček, v nejbližší době aplikace nabídne i jiné služby.

Reklama

Superoperátor. To je nová aplikace, která právě vstupuje do České republiky. Tato aplikace je určena pro řidiče, hlavně ty, kteří dbají na čistotu svého vozidla.

"Nabízí službu mytí a je to aplikace, která zjednodušuje používání automyčky. Dnes už nemusíte s aplikací vystoupit z auta, jedete rovnou k myčce, nemusíte nikde kupovat lístečky, rovnou vše ovládáte z vašeho mobilu, rovnou si vyberete program a spustíte," řekla Helena Lindová, manažerka Superoperátor pro ČR.

V aplikaci už je 103 myček a další budou přibývat. Uživatel stáhne aplikaci zdarma, zaregistruje se, doplní SPZtku a údaje o platební kartě a může mýt své auto, jak je mu libo.

"Díky aplikaci vidíte, kde jsou myčky ve vašem okolí. Díky online kamerám se podíváte, zda je tam fronta, takže když je tam fronta, tak tam nejedete a vyberete si jinou ve vašem okolí. Další výhoda je, že nemusíte vystoupit z auta," řekla Helena Lindová.

Aplikace pomůže třeba rodičům s malými dětmi nebo zdravotně znevýhodněným. Ti všichni se už obejdou bez toho, aby před použitím myčky museli k pokladně. Aplikace Superoperátor je ale prospěšná i pro firmy.

"Na jedno firemní vozidlo si zakoupíte balíček za jednu měsíční částku a to vozidlo můžete mýt kdykoliv a neomezeně," řekla Helena Lindová.

Kromě úspory nákladů nabízí aplikace online reporty nebo fakturace. Není už tak potřeba shromažďovat účtenky. Aplikace Superoperátor se ale bude vyvíjet i do budoucna.

"Chtěli bychom, aby uživatelé přes aplikaci využívali i další služby, což je například vnitřní mytí, aby si mohli přes aplikaci zarezervovat a zaplatit rovnou i servis vozidla a další služby," řekla Helena Lindová.

Kromě servisu vozů by se služby nabízené aplikací měly rozšířit - například o parkování. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu