Robert Bryndza patří mezi nejoblíbenější autory

  • 14. května 2019,
  • 16:20

Na knižním veletrhu Svět knihy představilo nakladatelství GRADA svého nejprodávanějšího autora Roberta Bryndzu. Brit, žijící trvale na Slovensku, oslovuje čtenáře svými thrillery, jako jsou Dívka v ledu, Noční Lov, Temné hlubiny, Do posledního dechu, Chladnokrevně nebo nejnovější knihou Smrtící tajnosti, které se všechny drží na předních příčkách nejprodávanějších knih.

Reklama

Na knižním veletrhu Svět knihy představilo nakladatelství Grada svého nejprodávanějšího autora Roberta Bryndzu. Brit, žijící trvale na Slovensku, oslovuje čtenáře svými thrillery jako Dívka v ledu, Noční lov, Temné hlubiny, Do posledního dechu, Chladnokrevně nebo nejnovější knihou Smrtící tajnosti, které se všechny drží na předních příčkách nejprodávanějších knih.

"Reakce mezi čtenáři je fantastická. Pokaždé, když se rozhodnu napsat knihu, nikdy nevím jaký bude ohlas. Takže je to fantastické, jsem nadšený," řekl Robert Bryndza, spisovatel.

Velký zájem o setkání s tímto fenomenálním autorem demonstroval téměř nekonečný zástup obdivovatelů, kteří neváhali čekat na samotnou autogramiádu s hodinovým předstihem.

"Takže jsem velice rád, že jsem opět zpátky. Praha je skutečně krásné město a jsem skutečně velice nadšený, že se opět mohu setkat se svými čtenáři," řekl Robert Bryndza.

Této příležitosti jsme využili a samotných čtenářů jsme se tak zeptali, jak se jim knihy Roberta Bryndzy čtou a proč je mají rádi.

anketa

Knihy z nakladatelství Grada přinášejí široké vrstvě čtenářů radost, zábavu, poučení a hlavně vzdělání. Grada - knížky které mají grády.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu