Krejčovský salon Vývoj z Třešti

  • 4. června 2019,
  • 9:57

Reklama

Oděvní družstvo Vývoj v Třešti slaví již 88 let svého nepřetržitého provozu. Jeho na míru ušité pánské obleky jsou oblíbené u mnoha klientů.

"Rozhodne-li se zákazník nechat si zhotovit oděv od naší společnosti, jsme s ním okamžitě v kontaktu, dojednáme termín návštěvy v našem pražském salonu, kde ve velmi komorním prostředí vybereme materiál, střihové řešení oděvu a stěžejní záležitostí při této návštěvě je nazkoušení tzv. etalonového obleku, který simuluje klasické měření krejčovským metrem tak, jak jej známe třeba z historických filmů. Podle tohoto nazkoušení potom v naší konstrukční kanceláři ve firmě se vyrobí základní konstrukce, která dokonale popisuje povrch těla konkrétního zákazníka. A podle této konstrukční sítě se potom v našich dílnách celý oděv vyrábí. Zákazník si vybírá z velkého množství nabídky materiálů, které jsou anglické, italské, portugalské. Dodací lhůty se pohybují od 3 do 4, maximálně do 5 týdnů v nejvytíženějších měsících roku," řekl Milan Jaroš, osobní krejčí.

Filozofií oděvního družstva Vývoj v Třešti jsou hodnoty první republiky a tím také přístup k zákazníkům. Družstvo nabízí službu nazvanou osobní krejčí. Co všechno obnáší?

"Služba osobního krejčího znamená pro zákazníka vytvořit jeho dress code tak, aby se v tom oděvu cítil pohodlně. Jde o to vytvořit pro zákazníka šatník, který nebude šatníkem jednotlivých solitérů, které spolu nejsou nějakým způsobem kompatibilní. Vytvořit šatník, který bude vzájemně kombinovatelný tak, aby mohl vytvářet různé outfity pro různé příležitosti. Naše družstvo z 90% vyváží svoji produkci do evropských zemí, především je to Rakousko, Švýcarsko, Německo, Anglie. Zbylých 10% realizujeme na českém trhu," řekl Vítězslav Šalanda, místopředseda družstva.

"Salon družstva Vývoj jsem si vybral ze 2 důvodů. Hledal jsem krejčovský salon, který má zkušenosti a tradici. Druhým důvodem je doporučení několika kolegů, kteří už v krejčovském salonu Vývoj byli," řekl Jiří Linhart, zákazník.

V družstvu Vývoj šijí obleky vysoké kvality a elegance. V Praze stačí zajít do salonu v Pobřežní ulici.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu