Aquapalace láká návštěvníky na Kubánské léto

  • 11. června 2019,
  • 12:23

Léto v Aquapalace bude ve znamení Kuby. Během letních prázdnin tu pro své návštěvníky připravili animační program pro děti. Chybět nebude ani tradiční kubánská gastronomie nebo míchané drinky.

Reklama

V Aquapalace Praha slavnostně představili prázdninový tématický program. Červenec a srpen si tu budou moci návštěvníci užít v kubánském stylu.

"Protože je to zajímavá destinace, která se dostává velice do popředí a právě mnoho našich kolegů tam bylo na dovolené a přineslo to velice zajímavé téma. Proto jsme některé prvky toho kubánského léta zkopírovali. My se podíváme na Kubu jako na ostrov," řekla Vladana Horáková, generální ředitelka Aquapalace Praha.

Ke Kubě neodmyslitelně patří i skvělé jídlo nebo drinky. Ty se budou míchat na vodních barech.

"To bude ale spíše možná pro tatínky a maminky. Pro ty děti budou animační programy, které jsme zase trochu vzali právě z té destinace," řekla Vladana Horáková.

"Budeme mít kubánské hry, závody v Mexickém zálivu, kreativní dílničky, kde si děti budou moci vyrobit třeba haďouse kubánského, což je taková příšerka, rumba koule, mořské příšerky a podobně," řekl Josef Šimána, marketingový manažer Aquapalace Praha.

Chybět nebudou ani originální atrakce, které si mohou jak děti, tak i dospělí ozkoušet. Za zmínku pak stojí např. virtuální realita. 

"Kterou tady máme jako jediný aquapark v rámci ČR. Můžete se tam proletěl vesmírem nebo vzdušnými zámky, což jsou hrozně zajímavé věci. Dál pak bumper boats, což jsou originální lodičky, aquazorbing, horolezeckou stěnu a další věci. Čekají nás také 4 semifinálová kola Miss České republiky a pro naše mladší návštěvníky jsme rozšířili spolupráci s Lollipopz. Zažijeme koncerty, natáčení videí a spoustu všemožného barevného hraní," řekl Josef Šimána.

Kubánské léto v Aquapalace Praha začíná 29. června a potrvá až do 31. srpna. Program je tu pro návštěvníky připravený každý den.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu