Noviny Naše Praha vychází již 20 let

  • 14. listopadu 2019,
  • 17:30

20 let od svého prvního vydání oslavily noviny Naše Praha. U té příležitosti připravila vydavatelská firma galavečer pro své zaměstnance a obchodní partnery. Nechyběli ani výherci čtenářské soutěže.

Reklama

Už 20 let nachází většina pražských domácností ve schránkách noviny Naše Praha. Ty aktuálně vychází každých 14 dní v půlmilionovém nákladu.

"Ty naše noviny mají dávat lidem radost. My říkáme, že přinášíme dobré zprávy. Protože ty noviny nejsou bulvární noviny. Jsou to noviny, které informují o místní problematice, co se kde povedlo, co se kde děje. Jak já říkám: co, kdy, kde. A naše, řekněme, poslání, je propojovat lidi," řekl Jan Čížek, jednatel vydavatelské firmy.

U té příležitosti uspořádal vydavatel novin galavečer. Ten byl určený především pro zaměstnance, obchodní partnery a zástupce spolupracujících MČ. Nechyběla ale ani veřejnost. Tu zastoupili výherci čtenářské soutěže.

"My jsme tady dnes jedním z hlavních bodů programu měli vyhlášení naší soutěže. Protože jsme měli 20 let, chtěli jsme pro Pražany něco udělat, dát jim nějaký dárek. To se sluší, když slavíte nějaké výročí. A vyhlásili jsme velkou soutěž o zhruba 25 cen. A dnes, v rámci toho večera, sem byli všichni ti výherci pozváni a převzali si ceny," řekl Jan Čížek.

Během programu, který byl v rámci galavečera připravený, padla vzpomínka i na první výtisk novin Naše Praha.

"Já si to pamatuji jako by to bylo včera. Ty noviny jsem připravoval já osobně celé sám. Dělal jsem je se svou švagrovou Renátou Čížkovou, která dělala moji první obchodnici v naší práci a je tady s námi dodnes. A bylo to nádherné," řekl Jan Čížek.

První výtisk Naší Prahy vyšel v lednu roku 2000 a distribuován byl domácnostem v Praze 10.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu