V Praze je nový skleněný labyrint

  • 7. ledna 2020,
  • 14:26

Skleněný labyrint. Tak se jmenuje nová atrakce, kterou mohou zájemci navštívit v centru Prahy. Legraci si užijí nejen dospělí, ale také děti, které mají během návštěvy za úkol splnit malý kvíz. V rámci něj mají za úkol najít v labyrintu značky a vyfotit je.

Reklama

V centru Prahy si mohou zájemci užít novou zábavnou atrakci. Své chodby tady rozprostřel skleněný labyrint, který do Prahy přivezla Ilona Katlinskaya. Podle ní je v chodbách docela snadné zabloudit.

"Pokud někde zabloudí, musí zvednout ruce a zamávat. A já je sleduji na velkém monitoru a pomáhám. A také uvnitř člověk musí projít malým kvízem, najít nějaké malé symboly. A ty symboly pak nafotit a ukázat. Za to dostane malou odměnu," řekla Ilona Katlinskaya, provozovatelka labyrintu.

Kvíz ocení hlavně rodiny s dětmi, které jsou v labyrintu také vítány. Provozovatelé totiž dokážou změnit osvětlení tak, aby se dětem v chodbách přeci jen o něco lépe orientovalo, aby neměly strachy a mohly si atrakci užívat. Příznivci většího dobrodružství si pak mohou labyrint projít i v tajemnější variantě. Při průchodu labyrintem na sobě mají návštěvníci oblečeny bílé rukavice a musí si dávat pozor hlavně na obličej.

"Je moc důležité držet ruce před sebou, aby nenarazili. Musí chodit pomalu. Běhat a skákat je zakázané. Ale mohou zpívat, tancovat, užívat si, dělat krásné fotky. A mají projít ten labyrint a najít cestu zpátky," Ilona Katlinskaya.

V labyrintu se může pohodlně pohybovat maximálně 10 lidí. A to proto, aby si mohli pobyt v chodbách opravdu co nejvíce užít. V budoucnu je navíc v plánu bludiště ještě více rozšířit tak, aby uspokojilo i náročnější návštěvníky. Skleněný labyrint naleznou zájemci v ulici Na Příkopě. Otevřeno je každý den kromě pondělí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu