• Načítám...
>

Na Kampě rozsvítili vánoční strom

  • 6. prosince 2019,
  • 13:48,
  • PRAHA 1,
  • Žaneta Filípková

Také u Karlova mostu na Kampě mají svůj vánoční strom. Slavnostně ho rozsvítil starosta MČ Prahy 1. Pro návštěvníky zde byl připraven bohatý doprovodný program. Stánky a jiné vánoční atrakce si lidé mohou užívat nejenom v průběhu Vánoc, ale i v novém roce.

Reklama

Na náměstíčku na Kampě pod Karlovým mostem odstartovalo tradiční slavnostní rozsvícení malostranského vánočního stromu a Mikulášská.

"Jedná se o tradiční akci, tedy rozsvěcení vánočního stromku na Kampě. Je to spojeno s tou mikulášskou nadílkou pro děti a s kulturním programem. Jako Praha 1 to podporujeme," řekl Pavel Čižinský, starosta MČ Praha 1.

Mikuláš, čerti a také andělé dětem rozdali drobné dárky a právě oni u těch nejmenších sklidili největší úspěch. Prostor kolem pódia obklopily stánky. Nechyběli ani ale zvědaví návštěvníci a na jevišti probíhal doprovodný program v podobě koncertů dětských sborů.

anketa

Vánoční trhy na Kampě budou končit krátce po Novém roce. Do té doby sem lidé mohou přijít ochutnat grog, svařák či další oblíbené vánoční dobroty.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu