• Načítám...
>

V Malostranské besedě se konal Hasičský bál

  • 28. února 2020,
  • 21:31,
  • PRAHA 1,
  • Natálie Forsterová

Dobrovolní hasiči z Prahy 1 si i letos užili již tradiční akci. Tou je hasičský bál, který se uskutečnil v Malostranské besedě. A naše kamery byly u toho. Podívejte se na reportáž.

Reklama

Reprezentativní prostory Malostranské besedy hostily již tradiční akci. Konal se zde totiž ples dobrovolných hasičů z Prahy 1. 

"Dnes jsme zde na devátém ročníku hasičského bálu, scházíme se zde pravidelně. Nejde ale pouze o dobrovolné hasiče, schází se zde také členové ostatních spolků z Prahy 1 se kterými úzce spolupracujeme. No a všichni se budou bavit a vyprávět si to, co zažili za minulý rok. Tento bál je takové ohlédnutí za tím uplynulým rokem," říká Vladimír Kryštof, starosta sboru dobrovolných hasičů v Praze 1. 

Anketa 

Na hasičském bále v Malostranské besedě nechyběla tombola a k poslechu i tanci zahrál Bonus Orchestr. Kromě dobrovolných hasičů a jejich blízkých dorazili také zástupci radnice Prahy 1.  

"Městská část má tu výhodu, že má sbor dobrovolných hasičů a k tomu jednotku dobrovolných hasičů. A s tímto spolkem velice rádi spolupracujeme, podporujeme ho i finančně. A jsme rádi, že se prezentují touto kulturní akcí,"  říká místostarosta městské části Praha 1. 

Dobrovolní hasiči z Prahy 1 mají na starosti například protipovodňovou ochranu paláce Žofín, který se nachází na Slovanském ostrově. A nejen to. Dále pak také revitalizovali Loretánskou zahradu, kde každoročně pořádají příměstský tábor pro děti. 



Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu