• Načítám...
>

Na Žofíně se slavil den dětí

  • 2. června 2020,
  • 8:05,
  • PRAHA 1,
  • Lukáš Kubát

Žofín patřil první červnový den dětem. A na oslavě dětského dne nemohl chybět klaun se svou show. Tancovalo v bublinách, jezdilo na vláčků a také se jedla cukrová vata.

Reklama

První červnový den patřil už tradičně Žofín dětem. Den dětí tady slavily malé i větší děti z celé první městské části a byl pro ně připravený pestrý program.

"Ve školkách i ve školách jsme si oslavili den dětí. A pro ty maminky, které byli vždycky zvyklé, že jsme na ně mysleli jsme společně s nadací Pražské děti tady připravili program. Mají tady zadarmo vláček, cukrovou vatu a různé odměny, sladkosti a hlavně se těší na to, že jsou venku," říká místostarostka Prahy 1, Eva Špačková.

Děti viděli třeba to, co všechno se dá dělat jojem a těšily se z vystoupení, které měl Klaun Fíla.

"My jsme žonglovali, měl jsem připravený dárky. Myslím, že si to děti bezvadně užily. Bublinovou diskotéku, tancovali jsme. Dneska si to děti opravdu zaslouží a je super, že se dočkali," popisoval klaun Fíla

Pro všechny děti Praha 1 prvního června spustila i speciální webovou aplikaci. Na stránkách praha1.dendeti.online mohou hrát různé hry, vyplňovat kvízy a nebo se dozvědět mnoho informací o historii městské části.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu