• Načítám...
>

Praha 1 připravila pro seniory další plavbu lodí

  • 21. srpna 2020,
  • 13:30,
  • PRAHA 1,
  • Jaroslav Šetlík

Praha 1 připravila pro své seniory další plavbu po Vltavě. Krásy Prahy si senioři vychutnali za doprovodu klavíristy. I tentokrát bylo pro seniory připraveno občerstvení a tombola.

Reklama

Další plavbu po Vltavě připravila Praha 1 pro své seniory. Ti mohli krásy hlavního města obdivovat z paluby salónní lodě Nepomuk a to za doprovodu klavíristy.

anketa

"Naše MČ Praha 1 pořádá plavby pro seniory, kteří jsou starší 65 let a samozřejmě pro handicapované osoby. Letos se jedná už o devátý ročník," řekla Markéta Hájková, projektová manažerka MČ Praha 1. 

Plavby jsou zdarma a jsou určené výhradně pro seniory z první Městské části. Ti s sebou ale v některých případech mohou mít i doprovod.

"Pokud má někdo příbuzného nebo doprovod vzhledem ke svému zdravotnímu stavu odjinud, tak to samozřejmě nevadí. Registrovat se musí, protože my sami musíme mít nějaký přehled, kolik seniorů a spoluobčanů využívá té nabídky těch volnočasových aktivit, ale je to i pro ně důležité," řekla Helena Čelišová, ředitelka Střediska sociálních služeb MČ Praha 1. 

I tentokrát bylo pro seniory připraveno občerstvení a tombola. Další plavbu připravila Praha 1 na 21. září.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu