• Načítám...
>

Praha 1 připravila dětský den

  • 2. června 2021,
  • 10:10,
  • PRAHA 1,
  • Jaroslav Šetlík

Park Lannova patřil první červnový den všem dětem. Konal se tu tradiční Den dětí a ani letos nechyběl zajímavý program. Nejmladší obyvatelé jedničky si tu mohli ozkoušet svou zručnost, nechybělo ani drobné občerstvení, soutěže a hudební vystoupení.

Reklama

Praha 1 připravila i v letošním roce Dětský den. Ten se konal v parku Lannova a pro nejmladší obyvatele městské části byl připraven zajímavý program.

"Vždy je to nějaké téma. Byl to Karel IV., pak to byl sport, zdraví a všechno ostatní. Letos jsme si připravili i ve spolupráci se spolkem Šikovné děti a připravili jsme si takovou ukázku, co všechno se dá dělat - od práce se dřevem až po stavbu robotů a doufáme, že i ty naše děti se projeví jako šikovné," řekla Eva Špačková, místostarostka MČ Praha 1. 

anketa

Jednalo se o první větší akci po několika měsíční nucené přestávce v souvislosti s pandemií Covid - 19 a zúčastnily se jí děti ze všech základních škol na území městské části.

"Myslím, že tuto oslavu, kdy budou nejen poslouchat a nebudou jen diváky, ale budou se moci zapojit, jim věnujeme jako odměnu za ten divný školní rok," řekla Eva Špačková. 

Mimo stanoviště, kde si děti ozkoušely svou zručnost, nechybělo ani drobné občerstvení, soutěže a hudební vystoupení.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu