• Načítám...
>

Řád akademických palem získala učitelka z Prahy 1

  • 27. listopadu 2015,
  • 7:00,
  • PRAHA 1,
  • Aneta Lednová

Na Francouzské ambasádě se předávalo významné ocenění. Získala ho učitelka ze základní školy v městské části Praha 1. Ta je na svou obyvatelku právem hrdá.

Reklama

Paní Markéta Šafránková, učitelka ze Základní školy Brána jazyků, byla ve čtvrtek 26. listopadu oceněna Řádem akademických palem. “Je to přesně to ocenění, které před 20 lety obdržela paní Vladana Mališová. Zdá se tedy, že Brána jazyků je opravdu takovým odrazovým můstkem k tomu, aby Francie oceňovala učitele francouzštiny,” řekla radní MČ Praha 1 Eva Špačková.

“Bylo to pro mě velké překvapení a děkuji za to mým kolegům a kolegyním ze školy,” řekla oceněná učitelka Markéta Šafránková.

Své ocenění si zasloužila především za spolupráci s Francouzským institutem, za propagaci francouzštiny a za podporu česko-francouzských vztahů. “Paní Šafránkové velice gratuluji a jak jí znám, byla to totiž moje kolegyně, tak si určitě vychová nějakého svého nástupce,” řekla Eva Špačková.

“Zakládám si na důslednosti, na vstřícnosti, ale samozřejmě také na práci - jak ve škole, tak i doma,” dodala Markéta Šafránková.

Paní Šafránková zvěční svůj úspěch také podpisem do pamětní knihy městské části Praha 1.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu