• Načítám...
>

MDA RIDE odstartovalo na Václavském náměstí

  • 18. června 2017,
  • 22:28,
  • PRAHA 1,
  • Jana Peterková

MDA RIDE, tedy největší motocyklová charitativní akce v České republice, proběhla tuto sobotu na Václavském náměstí v Praze. Akce je otevřena jezdcům na motocyklech všech velikostí a značek. Všichni účastníci této akce se pak společně vydali na spanilou jízdu Prahou. MDA RIDE má vlastní sbírkové konto, jehož cílem je shromažďovat finanční prostředky na pomoc lidem nemocným svalovou dystrofií.

Reklama

MDA RIDE, největší motocyklová charitativní akce v České republice. Každoročně se ji účastní tisíce lidí, aby mohli sledovat průjezd motorek a aut při spanilé jízdě Prahou. Jsou zde k vidění skutečně zajímavé modely, které nepotkáte v ulicích Prahy tak často.

,,Káťa mě vezme na motorku, protože já motorku nemám, takže snad to platí a vezme mě," řekl Libor Hadrava, radní hl. m. Prahy. 

Cílem MDA RIDE není pouhé představení motorek a luxusních aut. Hlavní moto akce je mnohem důležitější-pomoci lidem se svalovou dystrofií. Místostarosta Prahy 1 pak v dražbě získal originální kus oblečení, jehož koupí také pomohl dobré věci.

,,Je to košile podepsaná od jednoho z předních distributorů Harley Davidson z Ameriky a já mám radost, že jsem mohl vydražit již druhou košili. Minulý rok to bylo také tak, a přispět tím na dobrou věc, která je symbolem celé této akce. To znamená podpora postižených svalovou dystrofií," řekl Richard Bureš, místostarosta MČ Praha 1.

Účastníci MDA RIDE a lidé se svalovou dystrofií pouštěli také do nebe balonky se svým přáním. Nebylo těžké si představit, co si přejí nejvíce. Uzdravit se.

,,Je to pro lidi se svalovou dystrofií a je krásné, že lidé, kteří mají silné motorky, to dělají," řekl Libor Hadrava, radní hl. m. Prahy.

MDA RIDE se konala již podeváté, podruhé z toho na Václavském náměstí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu