• Načítám...
>

Praha 1 připravila další plavby po Vltavě

  • 2. srpna 2018,
  • 21:38,
  • PRAHA 1,
  • David Wilczek

Tradiční výletní plavby lodí po Vltavě jsou velmi oblíbené u seniorů z Prahy 1. Každý z nich má nárok na jízdu zdarma. Vstupenku obdrží přímo na úřadě této městské části. O plavby je velký zájem, seniory čeká nevšední zážitek a také zde mohou najít nové přátele.

Reklama

O výletní plavby po Vltavě je mezi seniory velký zájem. Radnice Prahy 1 se proto rozhodla naplánovat další. Cílové stanice budou pokaždé jiné, stejně tak i jejich tématické zaměření. Ta nejbližší je připravena na 16. srpna od 10:00.

"Máme před sebou ještě 3 plavby, přičemž srpnová plavba bude ve znamení muzikálových hitů a přijede nám zazpívat zpěvačka z Ameriky. Bude se jednat o muzikálové hity jak české, tak i zahraniční," řekla Markéta Hájková, projektová manažerka. 

Senioři se mohou těšit i na další plavby, které jsou připraveny na 3. září a 1. října. Vyplouvat se bude od Čechova mostu v 18:00. 

"Posílili jsme letošní plavební sezónu o jednu plavbu navíc, která proběhne v říjnu. Témata pro tyto plavby se ještě připravují. Bude to jistě velkým překvapením pro všechny," řekla Markéta Hájková. 

Tyto vyhlídkové plavby jsou pro seniory zcela zdarma. Stačí být občanem Prahy 1. 

"Kdokoliv kdo přijde, ať jsou to přátelé, rodinní příslušníci nebo známí, na základě předložení OP mají vstup zdarma a mají možnost se na tu plavbu přihlásit. Vždy v pondělí, předcházející té plavbě, se vydávají vstupenky na radnici bezplatně," řekla Šárka Táborská, zastupitelka MČ Praha 1. 

A co by pravidelní účastníci výletních plaveb vzkázali vrstevníkům, kteří tuto možnost ještě nevyužili? 

anketa

Zájem o tyto akce každým rokem stoupá a neustále přibývá nových účastníků. 

"Pokaždé s námi plují nové tváře, které ještě neznám, takže je vidět, že ještě pořád jsme nepokryli celou kapacitu seniorů na Praze 1. Stále je koho mezi nás přibrat," řekla Šárka Táborská.

Smyslem těchto plaveb je, aby starší lidé nebyli zbytečně sami, dostali se mezi lidi a měli příležitost si najít nové kamarády.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu