• Načítám...
>

Galerie 1 opět hostila maminky s dětmi

  • 18. září 2018,
  • 13:27,
  • PRAHA 1,
  • Kristýna Svobodová

Další Mama klub uspořádala městská část Praha 1 tradičně v Galerii 1. Tentokrát si maminky povídaly s odbornicí z českého hračkářství o nejvhodnějších hračkách pro děti různých věkových skupin.

Reklama

Galerie 1 opět hostila návštěvnice Mama klubu. Ten už tradičně nabízí nastávajícím i současným matkám možnost podělit se o své zkušenosti a vyslechnout tématické přednášky od různých hostů, kteří těmito akcemi pravidelně provází. 

"Mama klub Prahy 1 existuje od začátku tohoto roku. Vytvořili jsme ho kvůli tomu, aby se maminky mohly informovat o věcech, které je zajímají," řekla Veronika Blažková, tisková mluvčí MČ Praha 1.

anketa

A přesně na to se také Mama klub zaměřil. Návštěvnicím totiž tentokrát přednášela zástupkyně ředitelky českého hračkářství. 

"Já bych tady dnes ráda mluvila o tom, co znamená certifikovaná hračka, co to znamená pro maminky a jak ta certifikace probíhá. Pak bych chtěla promluvit krátce o různých typech her a rovnou na konkrétních příkladech ukázat, která hračka rozvíjí dítě jakým způsobem a jaké možnosti mu dává v té hře," řekla Barbora Kunstovná, zástupkyně ředitelky hračkářství Hugo chodí bos.

Další setkání Mama klubu v Galerii 1 proběhne už 3. října. To se pak zaměří na prevenci proti nachlazení dětí v sychravém podzimním počasí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu