• Načítám...
>

Hudební Petrské léto ovládlo park Lannova

  • 24. září 2018,
  • 15:12,
  • PRAHA 1,
  • Natálie Forsterová

V Praze 1 se konala již tradiční akce Hudební Petrské léto. Pro místní ji uspořádala zdejší radnice v parku Lannova. A ani tentokrát nebyla o zábavu nouze.

Reklama

Živá muzika i doprovodný program pro děti. To byla akce Hudební Petrské léto, kterou Praha 1 již tradičně uspořádala pro místní obyvatele v parku Lannova. 

"Bohužel je to poslední čtvrtek z Petrského hudebního léta, kdy máme vždy program od 16:00 do 18:00 pro děti. Dnes si to vzal pod patronát spolek Tour de Petrská, děti navlékají korálky. Předtím tady byla pohádka Divadélka Evy Hruškové a fanoušci a příznivci kapely čekají, že za chvíli přijdou a alespoň začnou stavět nástroje a začnou hrát. Budou to opravdu rock'n'rollové pecky," řekla Eva Špačková, radní MČ Praha 1.

A ti, kdo poslední ročník Hudebního Petrského léta nestihli, nemusí zoufat. 

"Já jsem sice řekla, že to bylo poslední Hudební Petrské léto, ale pro příští rok plánujeme zase znovu," řekla Eva Špačková. 

Na posledním Hudebním Petrském létě v tomto roce nechybělo ani tentokrát občerstvení. Dobrou náladu navíc podtrhlo slunečné počasí, které tak tento zářijový den zapsalo do kalendáře jako jeden z posledních letních dnů v tomto roce.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu