• Načítám...
>

Senioři oslavili svůj den na největší pražské lodi

  • 2. října 2018,
  • 16:42,
  • PRAHA 1,
  • Lukáš Kubát

Již po šesté v tomto roce se konala výletní plavba seniorů Prahy 1. Senioři tentokrát vyjeli na lodi Grand Bohemia, která je největší lodí v Praze a oslavili tak i Den seniorů.

Reklama

Na první říjen připadá den seniorů a stylově na lodi ho oslavili senioři z první městské části. Na tradiční výletní plavbu parníkem jich tentokrát dorazilo na čtyři sta.

"Naši senioři na Praze 1 jsou zvyklí na tyto plavby a nám se podařilo získat pro dnešní večer tuto nádhernou a nejhezčí loď, která se teď momentálně po Vltavě plaví," řekl Daniel Hodek, místostarosta MČ Praha 1.

Pestrý byl i program. Nechyběla skvělá hudba a tanec. Připraveno bylo i bohaté občerstvení a celý výlet si na lodi Grand Bohemia užíval i pan starosta.

"Já mám právo se mezi seniory počítat také, není to jen o této akci na Den seniorů, myslím si, že radnice Prahy 1 pro seniory dělá celý rok a nejsou to jen výlety na těchto lodích, jsou to výlety autobusem, jsou to kulturní aktivity," řekl Oldřich Lomecký, starosta MČ Praha 1.

Senioři z Prahy 1 na tuto slavnostní plavbu mohli dorazit i s rodinným doprovodem, tak nechyběly jejich děti ani vnoučata a všichni se náramně bavili.

anketa

Tato plavba seniorů byla už šestá a zároveň poslední v této plavební sezóně. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu