• Načítám...
>

Klub seniorů Tomáš zve do opravených prostor

  • 9. listopadu 2018,
  • 14:37,
  • PRAHA 1,
  • Jan Varga

Klub seniorů Tomáš v Praze 1 má za sebou Den otevřených dveří. Během něj se mohli zájemci stavit na kus řeči do nově zrekonstruovaných prostor klubu a dozvědět se, jaké novinky chystá a kdy je možné se do klubu přijít pobavit.

Reklama

Den otevřených dveří klubu seniorů Tomáš proběhl v novém. Prostory, ve kterých klub funguje téměř 28 let, totiž prošly velkou rekonstrukcí a tak se teď mohli senioři sejít už v opraveném interiéru. V rámci Dne otevřených dveří se mohli zájemci dozvědět, jaké aktivity klub nabízí.

"Každý den tady probíhá výuka na počítači. V odpoledních hodinách tady probíhají různé besedy, vzdělávací akce, ale také jen posezení u kávy nebo dobrého vína. My pojímáme tento klub i jako mezigenerační, takže senioři si sem mohou přivést svá vnoučata," řekla Helena Čelišová, ředitelka Střediska sociálních služeb MČ Praha 1.

Kromě volnočasových aktivit, jako jsou stolní hry a podobně, se ale členové klubu seniorů mohou účastnit zájezdů, které pro ně vedení pravidelně organizuje. Vyjíždí se do přírody ale také za kulturou. O nabídce jsou senioři včas informováni. 

"Senioři dostávají formou emailu informace. Pak jsou měsíčníky MČ Praha 1, které informují o tom, které aktivity tady děláme ve všech 6 domech s pečovatelskou službou a ve všech klubech mají informace na nástěnkách," řekla Helena Čelišová.

Senioři jdou s dobou a většina z těch, kteří Den otevřených dveří navštívili, se chce v budoucnu naučit práci s počítačem.

anketa

Zájemci mohou do klubu docházet pravidelně každý den od 9:00 do 18:00. Rekonstrukci prostor zajistila MČ Praha 1. Patronem nově opraveného klubu se stal herec Josef Laufer.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu