• Načítám...
>

Praha 1 uspořádala Vánoční koncert pro seniory

  • 10. prosince 2018,
  • 18:07,
  • PRAHA 1,
  • Natálie Forsterová

V Divadle ABC se konal Vánoční koncert Prahy 1. Lidé se tak mohli těšit například na Václava Hybše, Pavlu Břínkovou nebo Václava Marka. Vstup pro seniory z Prahy 1 byl zdarma.

Reklama

Takto vypadal Vánoční koncert Prahy 1, který se konal o druhé adventní neděli v Divadle ABC. Hlediště zaplnili především senioři z MČ Praha 1, kteří měli vstupné zdarma. 

"Jedná se o vánoční koncert orchestru Václava Hybše. Jedná se o akci, která je v takové formě pořádána pravidelně Střediskem sociálních služeb," řekl Pavel Čižinský, starosta MČ Praha 1. 

"Je to jedna z mála chvil, kdy naši dříve narození z Prahy 1 mohou oslavit advent tak, jak se má slavit. My jsme trochu propadli nákupním horečkám. Ve skutečnosti ale advent, jako očekávání příchodu, je v podstatě chvíle očekávání, chvíle sdílení. Lidé se mají setkat," řekl Petr Burgr, radní MČ Praha 1. 

Kromě vystoupení orchestru pod vedením Václava Hybše se na pódiu představili také 4 nadějní zpěváci z pražské konzervatoře. Konkrétně Jan Doskočil, Eliška Průšová, Patrik Mojžíš a Adina Sivoková, která zazpívala píseň Nechte zvony znít od Marty Kubišové. Lidé se navíc v Divadle ABC mohli seznámit také s novou osobností orchestru, druhým dirigentem Václavem Markem.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu