• Načítám...
>

Tony Hawk se předvedl v pražské Gutovce

  • 26. července 2015,
  • 12:16,
  • PRAHA 10,
  • Aneta Lednová

Volnočasový areál Gutovka je navržen tak, aby zde mohla trávit příjemný čas celá rodina. Nachází se v městské části Praha 10 a pořádány jsou zde zajímavé akce. Milovníci skateboardingu si zajisté nenechali ujít exhibici Tonyho Hawka.

Reklama

Legendy skateboardingu navštívily v sobotu 25. července volnočasový areál Gutovka v Praze 10. “Jedná se o exhibici, jejímž hlavním lákadlem je legendární skateboardista Tony Hawk, kterého jsme pozvali sem k nám na Gutovku. Přijal toto pozvání jako na jediné místo v celé České republice. Jezdí turné po Evropě v rámci kterého navštívil pět evropských zemí a řekl, že pokud bude vystupovat v České republice, tak jedině Na Gutovce. Tento náš volnočasový areál je hodnocen odborníky na skateboarding a podobné aktivity jako nejlepší v celé zemi a možná i v celé střední Evropě,” uvedl tiskový mluvčí MČ Praha 10 Vít Novák.

Sedmačtyřicetiletý Hawk jako první na světě dokázal udělat obrat o 900 stupňů. Jeho popularitu ještě zvýšily počítačové hry o jízdě na skateboardu. “Kromě Tony Hawka dorazil také například Clint Walker, který je také velkou skateboardingovou legendou a jsme opravdu rádi, že sem dorazilo tolik návštěvníků,” uvedl Vít Novák.

Skatepark v Gutovce je otevřen od roku 2001 a jedná se o první betonový skatepark v ČR.

Anketa: návštěvníci akce

Volnočasový areál nabízí například jedinečnou horolezeckou stěnu, vodní svět nebo například hřiště pro plážový volejbal.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu