• Načítám...
>

Praha 10 dokáže informovat tisíce lidí najednou

  • 3. března 2017,
  • 18:42,
  • PRAHA 10,
  • Johanka Hubičková

Aktuální dění v městské části je v tomto případě podporováno hned několika možnými způsoby. Občané z Prahy 10 mohou použít internetové a mobilní aplikace, přečíst si noviny, dokonce dostat kvalitní informace přímo přes sms infocentrum, a to vše zdarma a aktuálně.

Reklama

Jednotlivé městské části se všeobecně snaží komunikovat se svými obyvateli. Ovšem Praha 10 se v rámci komunikačních zdrojů vskutku překonává.

"Naše městská část v rámci transparentnosti a v rámci otevřenosti k veřejnosti se snaží být opravdu leaderem, a v současné době v Praze si myslíme, že patříme k těm nejlepším radnicím, co se týká komunikace s veřejností všemi možnými dostupnými prostředky. Jak na internetu, v tisku, opravdu se snažíme s veřejností velmi důkladně komunikovat," řekl Vít Novák, tiskový mluvčí MČ Praha 10.

Vše důležité je vždy na jednom místě. Aktuality, informace, kontakty, formuláře a mapy. Kromě klasických webových stránek totiž nechybí ani facebook, sms brána, kanál youtube, a nebo třeba mobilní aplikace Moje Praha 10.

"Pokud by náhodou někdo neměl přístup k internetu, což my se snažíme eliminovat tím, že nabízíme wifi zdarma po Praze 10, spolupracujeme s regionálními periodiky, snažíme se vlastně dostávat ty naše informace právě do těch tištěných novin, které se dostávají zadarmo do schránek na Praze 10, případně vydáváme specializované katalogy, brožury, letáky," řekl Vít Novák, tiskový mluvčí MČ Praha 10.

A to vše je k dostání i na infocentru městské části, kde vám také ochotně pomohou a poradí.

"Občané Prahy 10 chodí do naší kanceláře s požadavkem na zřízení sms zpráv do mobilu. Mají možnost se sami zaregistrovat na našem webu: www.praha10.cz, máme tady 5 kolegyň, které jsou ochotny vždy poradit, vzít od nich přihlášku nebo jim říct, jakým způsobem vše funguje. Myslím si, že lidé odcházejí spokojeni," řekla Hana Huljaková, vedoucí informační kanceláře, Úřad MČ Praha 10.

Jste-li v Praze 10 nově, a ještě nevíte kam pro informace, tak pár důležitých rad i pro vás.

Základ je alespoň občas, třeba jednou týdně se podívat na ty naše webové stránky, dát nám like na facebooku, ideálně tam zaškrtnout, že máte dostávat upozornění, když něco zveřejníme, určitě se zaregistrovat na informační sms systém, což je zadarmo," řekl Vít Novák, tiskový mluvčí MČ Praha 10.

A užitečné pro všechny obyvatele této městské části. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu