• Načítám...
>

Praha 10 přivítala jaro

  • 26. března 2017,
  • 15:08,
  • PRAHA 10,
  • Věra Dušková

Praha 10 vítala jaro. Slavnost na Kubánském náměstí o víkendu přilákala nejen místní obyvatele, ale také návštěvníky z jiných městských částí nebo mimopražské výletníky - a to hlavně rodiny s dětmi. Užívali si dětský program, příjemnou muziku i zabíjačkové pochoutky. Ženy si navíc odnesly i dárek.

Reklama

Do ulic města nenávratně vešlo jaro. Na Praze 10 ho vítali ve velkém stylu. Na tradiční jarní slavnosti se sešly spousty lidí. Spokojeni byli jak vyznavači klasické české kuchyně, tak i milovníci hudby. Na ženy pak čekalo milé překvapení v podobě rozkvetlého dárku.

"Nejde jenom o rozdávání kytiček. Jde o to, aby lidé navštívili naše místo, kde se konají tradiční farmářské trhy. Dnes se nám opravdu zadařilo. Svítí sluníčko, je teplo, a jak vidíte, nedá se tady pomalu ani hnout," řekl Michal Narovec, radní MČ Praha 10.

Mezi davy jsme našli i jednoho velmi známého vtipálka. Prý ho přivedly ryze politické důvody.

"Já bych chtěl kandidovat do zastupitelstva Prahy 10. Já bych dělal vlastně všechno. Myslím, že můžu být ve vrátnici, a můžu být samozřejmě i na půdě, mně je to jedno. Do nějaké dozorčí rady bych si přál," řekl Michal Suchánek, herec.

Z návratu jara se lidé na Kubánském náměstí radovali až do pozdního odpoledne. Asi nejvíc si užívali vystoupení sourozenců Ulrychových.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu