• Načítám...
>

Praha 10 ocenila své nejlepší učitele

  • 29. března 2017,
  • 20:51,
  • PRAHA 10,
  • Tomáš Mladějovský

Městská část Praha 10 ocenila desítku nejlepších učitelů ze svých mateřských a základních škol. O držitelích Ceny bratří Čapků pro nejúspěšnější pedagogy rozhodla porota odborníků složená zdaleka nejenom z profesionálních učitelů.

Reklama

Soutěže o nejlepší pedagogy MČ Praha 10 se zúčastnili učitelé z celkem 13 základních a 29 mateřských škol.

"Já to mívám především jako svátek těch našich učitelů z Prahy 10. Je to vlastně jejich oslava a my jsme v rámci obce a radnice dělali vše pro to, aby ten svátek mohli ti nejlepší z nejlepších důstojně oslavit," řekl Ondřej Počarovský, radní MČ Praha 10.

Výběr učitelů, kterým byla udělena Cena bratří Čapků, měl svá přísná a přesně daná kritéria. A nebyla mezi nimi pouze nejhlavnější kvalita vedení výuky, ale i třeba komunikace s rodiči, nebo nové aktivity ve výuce daného předmětu.

"Pro mě je vedení dětí k demokratické výchově a demokratickému uvažování jedno z nejdůležitějších kritérií," řekl Ondřej Počarovský, radní MČ Praha 10.

"Je to pro mě obrovské a příjemné překvapení, báječné ocenění a já si toho nesmírně vážím. Pro mě je zároveň nesmírně motivující," řekla Zdenka Kočková, učitelka ZŠ Jakutská, 1. místo v kategorii ZŠ.

"Bylo to veliké překvapení a velice si toho vážím, je to nádherné, že konečně někdo vymyslel tuto akce a pozval nás na ni. Takové ocenění člověka potěší a dodá mu to další energii," řekla Renáta Stýblová, učitelka MŠ Hradešínská, 1. místo v kategorii MŠ.

Ocenění nejlepších pedagogů Cenu bratří Čapků základních a mateřských škol MČ Praha 10 bylo spojeno nejen s gratulací, kytičkou, ale i s předáním finanční odměny. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu