• Načítám...
>

Praha 10 žije sportem

  • 16. července 2017,
  • 21:31,
  • PRAHA 10,
  • Nela Štefanová

Víkend Prahy 10 byl ve znamení sportu. V areálu Gutovka se konal turnaj v plážovém volejbalu a malé kopané. Přijít zahrát jste si mohli s celou rodinou a využít také zdarma například asistenci instruktorů v lanovém centru nebo na lezecké stěně.

Reklama

Praha 10 pořádala ve spolupráci s volnočasovým areálem Gutovka beach volleyballový turnaj, který je jeden z turnajů v rámci projektů Aktivní desítka.

"Máme přihlášených 12 týmů, které právě teď za mnou odehrávají turnaj. Je to pro všechny věkové kategorie, to znamená že zde máme jak zástupce dětských kategorií, tak i dospělých. Bodování bude probíhat podle jednotlivých kategorií," řekla Kateřina Ludvíková, vedoucí oddělení sportu MČ Praha 10.

Kromě plážového volleyballu měli návštěvníci možnost zdarma využít také půjčovné v rámci jednotlivých sportovišť.

"Minigolf, lanové centrum, lezecká stěna," řekla Kateřina Ludvíková.

"Tam ve své podstatě probíhá nejenom možnost samostatného lezení, ale také tady nabízíme různé kurzy a ochutnávky. Nově nabízíme ferratu, její přechod a tak dále. Takže je tam hodně služeb s tím připojených," řekl Tomáš Hrazděra, provozní sportovního centra Gutovka.

"Samozřejmě si většina lidí myslí, že lezou jen hubení a malí lidé, ale není to tak. Ti lezou lépe, ale lezou i stokiloví lidé bez problému. Mohou lézt lehčí cesty, to není v podstatě žádný problém," řekl Lukáš Hrabec, instruktor.

Ti nejmenší si v areálu Gutovka přijdou na své ve vodním světě, který se stal prvním v České republice. Nejvytíženějším sportovištěm však i nadále zůstává skatepark.

"A to jak malými začínajícími jezdci, tak i těmi pokročilými, kteří se zde předvádí na prknech, která pro ně znamenají svět," řekl Tomáš Hrazděra.

Sportovní aktivity jsou v Praze 10 naplánovány i do dalších měsíců. A tak se třeba hned v srpnu můžete těšit na plavecké závody. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu