• Načítám...
>

Newsletter Prahy 10 má úspěch

  • 28. července 2017,
  • 15:33,
  • PRAHA 10,
  • Nela Štefanová

Newsletter neboli zprávy v elektronické podobě využívá Praha 10 ke komunikaci s místními. Po registraci na webových stránkách můžete zdarma odebírat novinky, které se v této městské části dějí.

Reklama

Praha 10 našla nový způsob v oblasti komunikace s místními. Novinkou je tzv. newsletter, neboli zpravodaj v elektronické podobě.

"MČ Praha 10 přistoupila k vydávání elektronického newsletteru, protože doplňuje celou paletu našich informačních kanálů, které máme. Je to taková jedna z kostiček do naší mozaiky, která doplní služby, které se snažíme obyvatelům zpřístupnit," řekla Ivana Cabrnochová, radní MČ Praha 10.

"Rozeslali jsme první číslo a bylo velmi úspěšné. Zaznamenali jsme opravdu velkou poptávku, aby občanům chodil do emailu ucelený přehled novinek o dění na Praze 10. Jsou tam zpravodajské novinky, zajímavosti, fotografie, jsou tam odkazy na videa, takže vlastně můžete klikat na ten newsletter," řekl Vít Novák, tiskový mluvčí MČ Praha 10.

Tato moderní forma komunikace je také efektivní z hlediska ceny. MČ tak díky newsletteru ušetří náklady za tisk papíru.

"Ono je to upraveno tak, že se to velmi pohodlně prohlíží na notebooku, na tabletu a telefonu, všude funguje ta interaktivita. My jsme z toho nadšeni a jsme rádi, že jsme možná jedna z prvních radnic, která takovou novinku zavedla a která přistoupila k tomu, že informuje občany prostřednictvím newsletteru," řekl Vít Novák.

Odběratelem newsletteru Prahy 10 se může stát každý. Stačí si na internetu zadat webovou stránku www.praha10.cz/zpravodaj a zadat svou emailovou adresu do formuláře. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu