• Načítám...
>

Beachvolejbal má na Gutovce velkou tradici

  • 4. září 2017,
  • 13:13,
  • PRAHA 10,
  • Tomáš Mladějovský

Mistrovství republiky v plážovém volejbalu uspořádala MČ Praha 10 v areálu Gutovka. Sešli se tu nadšení příznivci tohoto sportu a podívat se mohli na profesionální výkony našich špičkových sportovců, jejichž jména jsou pojmy i ve světovém měřítku beachvolejbalu.

Reklama

Mistrovství ČR v Beachvolejbalu mužů a žen ukázalo, že plážový písek a špičkové sportovní výkony jsou na Gutovce opravdu jako doma.

"Já jsem rád, že MČ byla schopna zajistit pronájem tohoto areálu pro toto mistrovství, a zároveň podpořila grantem pořadatele, kteří toto mistrovství připravovali. Za počasí samozřejmě neručíme, to je bohužel škoda, že to nevyšlo úplně tak, jak jsme si představovali. Pro MČ to je veliká reklama. Doufám, že takový hezký sport, když se tady provozuje, že přiláká i žáky a studenty z naší MČ ke sportování. Nejen k beachvolejbalu, ale i ke sportování vůbec," řekl Tomáš Pek, místostarosta MČ Praha 10.

Mistrovství ČR v beachvolejbalu mužů a žen se konalo ve sportovním areálu Gutovka vlastně vůbec poprvé.

"My jsme dokázali organizátory přesvědčit, že Gutovka je tím nejlepším místem v celé Praze. Potvrdilo se to, přišla spousta lidí. Ten areál tady nabízí opravdu kvalitní vyžití pro všechny příchozí," řekl Vít Novák, tiskový mluvčí MČ Praha 10.

"Ty tři dny, kdy tady probíhalo mistrovství ČR v beachvolejbalu, byly úžasné. Byly tady celé rodiny s dětmi, měli jsme tady pro ně nachystaný program. Doufáme, že se sem budou lidé vracet. I já budu ráda, když se tady bude pořádat další podobný podnik," řekla Kateřina Peštová, předsedkyně sportovního výboru MČ Praha 10.

Během mistrovství bylo vidět nadšení a zápal. A to nejen u beachvolejbalistů, ale i na tribunách, kde jim fandilo více než 700 diváků. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu