• Načítám...
>

Radnici Prahy 10 záleží na názorech lidí

  • 31. října 2017,
  • 15:27,
  • PRAHA 10,
  • Tomáš Mladějovský

Radním z MČ Praha 10 záleží na tom, co si lidé myslí o jejich práci a zda jsou s ní spokojení. Formou ankety každoročně zjišťují, jaké mají připomínky nejenom k vyřizování administrativních úkonů, ale také jak hodnotí vstřícnost a empatii úředníků radnice.

Reklama

Anketa formou jednoduchých otázek zjišťuje, jaké jsou případné nedostatky práce úředníků radnice MČ Praha 10, nebo naopak, v čem jsou velmi dobří. Anketa je přímou a cennou zpětnou vazbou pro každého konkrétního úředníka - to je na ní to nejcennější.

"Vy tam přijdete řešit nějakou svou záležitost a na konci si můžete vzít ten lístek a zhodnotit přístup toho úřadu, úředníka - jak se k vám choval, jestli na vás byl milý, pomohl vám a můžete mu tam také napsat pochvalu, když jste s těmi službami byl spokojen," řekl Vít Novák, tiskový mluvčí MČ Praha 10.

Všechny odpovědi na anketních lístcích jsou po skončení ankety následně zpracovány a vyhodnoceny. S jednotlivými úředníky se o každém jejich hodnocení mluví, ať už je dobré nebo záporné.

"Vzhledem k tomu, že jsme veliký úřad, tak je to velmi užitečný nástroj, jak to kontrolovat. A jak třeba odměnit ty úředníky, kteří se opravdu k lidem chovají s úsměvem a pomohou s každým problémem," řekl Vít Novák.

Nedílnou součástí dotazníku je také posouzení míry empatie a asertivity. Jde o to, aby jednání byla nejen věcně správná, ale také, aby probíhala v příjemné atmosféře.

"Ty otázky jsou vyloženě, jestli na vás byl úředník hodný, jestli se na vás usmíval, jestli jste dlouho nečekal nebo jestli ty informace, které jste dostal, byly relevantní a nemuseli jste je nikde dohledávat složitě na internetu," řekl Vít Novák.

Anketa poběží od 1. listopadu do konce letošního roku. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu