• Načítám...
>

RunCzech odměnil nejlepší maratonce v Praze 10

  • 3. listopadu 2017,
  • 16:56,
  • PRAHA 10,
  • Lukáš Kubát

Volkswagen Maraton Praha vyhlašuje v jednotlivých městských částech takzvaný pražský pohár. Z každé městské části jsou tak oceněni nejlepší běžci. Slavnostní vyhlášení těch nejlepších nemohlo chybět ani v Praze 10.

Reklama

Nejlepší maratonce z Prahy 10 ocenili zástupci městské části, RunCzechu a Sportisima. Slavností předávání se uskutečnilo na radnici desáté Městské části.

"Pohár městských částí je takové naše poděkování Praze a jednotlivým MČ v rámci Volkswagen Maraton Praha, protože na jednu stranu je to úžasná akce pro víc než 10 tisíc lidí a na druhou stranu je to komplikace pro obyvatele s uzavírkami a podobně. Mohou vyhrávat i ti, kteří nemají úplně tyto časy, i když vítěz mužské kategorie byl pod 3 hodiny, což je výborný čas," řekl Tomáš Mirovský, koordinátor závodů RunCzech.

Nejrychlejším maratoncem z Prahy 10 se stal Radek Dvořák, ten zaběhl čas těsně pod tři hodiny.

"Byl jsem docela spokojený. Mohlo to být lepší, ale při té formě, co jsem měl, to bylo tak akorát. Chodím trénovat do Malešického parku, Hostivaře, celá Praha 10 je celkem v pohodě běhání. Pořád trénuji. Maraton je moje nejoblíbenější vzdálenost. Za rok jich dám třeba 6," řekl Radek Dvořák, závodník.

Nejrychlejší ženou na 42kilometrové trati byla Anna Bartáková. Její čas byl 3 hodiny a 25 minut.

"Byla jsem tady už minulý rok. To jsem byla na třetím místě a byl to můj první maraton, takže mě to příjemně překvapilo. Chodím běhat do Stromovky, okolo Troji a do Klecan, občas do Kralup, protože je to taková pohodlná cesta podél Vltavy," řekla Anna Bartáková, závodnice.

Běžci si odnesli řadu upomínkových předmětů a také vouchery na nákup v obchodech Sportisimo. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu