• Načítám...
>

Sportovní areál Hamr hostil tenisový turnaj

  • 27. listopadu 2017,
  • 15:07,
  • PRAHA 10,
  • Blanka Holoubková

Sportovní areál HAMR Záběhlice se stal dějištěm tenisového turnaje pro všechny věkové kategorie. Návštěvníci si mohli také na vybraných sportovištích v areálu vyzkoušet různé sporty pod vedením odborných trenérů.

Reklama

V rámci deseti sportovních turnajů Aktivní desítky, které MČ Praha 10 pořádá ve spolupráci se sportovními kluby se ve sportovním areálu Hamr konal tenisový turnaj.

"Turnaje jsou otevřené všem obyvatelům Prahy 10, i dalším obyvatelům Prahy. Jsou tady od malých dětí po dospělé. Ve všech kategoriích se účastnilo kolem 111 hráčů, z toho je přes 40 dětí," řekla Kateřina Peštová, předsedkyně sportovního výboru, MČ Praha 10.

anketa

Během tenisového turnaje sportovní areál Hamr otevřel dveře veřejnosti. Lidé měli možnost si v areálu zdarma vyzkoušet všechna místní sportoviště včetně posilovny.

"My jsme na Praze 10 už 17 let a prakticky od začátku spolupracujeme s MČ. Letos se ta spolupráce rozšířila nejen o kulturní akce, ale i na sportovní akce," řekl Jakub Strnad, spolumajitel sportovního areálu Hamr.

Projekt Aktivní desítka, v rámci kterého se turnaj konal, probíhá v MČ od počátku roku 2017. Za cíl si klade přivést občany ke sportu a aktivnímu trávení volného času. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu