• Načítám...
>

Děti z Prahy 11 se radují z nových trampolínek

  • 11. května 2019,
  • 17:07,
  • PRAHA 11,
  • Natálie Forsterová

Reklama

Dříve strohý betonový plácek v ulici v Jezírkách v Praze 11 se proměnil. Dnes na něm místní děti najdou tyto 4 trampolínky, které zde na základě návrhu občanů nainstalovala radnice.

"Jedná se o jednu z našich prvních vlaštovek projektu participativního rozpočtu, kdy zapojujeme co největší počet občanů naší MČ, aby nám sami posílali své návrhy - co se jim nelíbí a co by chtěli zlepšit," řekl Jan Stárek, radní MČ Praha 11.

anketa

"Já mám radost z toho, že naši nejmenší obyvatelé to využívají, mají z toho radost a je to přesně to, co má ten participativní rozpočet lidem přinášet," řekl Jiří Dohnal, starosta MČ Praha 11.

Trampolínky ve veřejném prostoru byly jedním z celkem devíti vítězných projektů v rámci takzvaného participativního rozpočtu. Tím to ale nekončí. Radnice totiž pro místní chystá další možnost.

"Do 20. května je možné se přihlásit v rámci druhého ročníku participativního rozpočtu roku 2019. To znamená, že naši obyvatelé mají možnost přihlásit své projekty a k tomu dni se uzavírají jednotlivé přihlášky. Tímto všechny vyzýváme a čekáme, co přijde v rámci tohoto data," řekl Jiří Dohnal.

Lidé, kteří se budou chtít do letošního ročníku se svými projekty přihlásit, mohou pro více informací kontaktovat paní Alžbětu Plocovou - koordinátorku participativního rozpočtu pro Prahu 11.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu