• Načítám...
>

Praha 11 ocenila nejlepší pracovníky ve školství

  • 30. května 2019,
  • 13:53,
  • PRAHA 11,
  • Kristýna Svobodová

Učitelé, školníci, ale třeba i kuchaři nebo pradleny. Ti všichni převzali v prostorách Chodovské tvrze ocenění za svou vzornou práci v oblasti školství. Své ceny a poděkování převzali z rukou starosty Prahy 11.

Reklama

V prostorách Chodovské tvrze vedení Prahy 11 ocenilo nejlepší pracovníky ze základních a mateřských škol. Cenu z rukou starosty MČ tady převzali učitelé, školníci a třeba i kuchaři.

"Jedná se o tradiční vyhodnocení nejlepší práce našich pedagogických i nepedagogických pracovníků, kdy v Chodovské tvrzi máme takový ceremoniál a jsme za to moc rádi, že tito pracovníci pracují s našimi dětmi a připravují je na budoucí život a budoucí povolání," řekl Jiří Dohnal, starosta MČ Praha 11.

"Ty zaměstnance, pedagogické i nepedagogické, jmenují ředitelé. Navrhují nám jména a poté je ten seznam na základě usnesení rady schválen. Je důležité oceňovat učitele za práci, kterou dělají, protože i když mají zpětnou vazbu od dětí hned, pořád je to práce velice náročná na přípravu i na čas," řekla Zuzana Ujhelyiová, radní MČ Praha 11.

Ocenění si odneslo celkem 52 školských zaměstnanců. Cenu a téměř nekonečný potlesk si vysloužila i Ludvika Vavrochová, která v MŠ Konstantinova učí neuvěřitelných 41 let.

"Myslím, že děti jsou to nejdůležitější co máme. Pro mě je to důležité a dělám radost i rodičům. Když si vzpomenu na začátky, byla to hrůza. Teď už je to lepší," řekla Ludvika Vavrochová, učitelka.

A pro své ocenění si došel i školník ze ZŠ Květnového vítězství.

"Je to takové zadostiučinění za ten strávený čas, protože je to do večera. Školník nekončí v 15:00, je na telefonu pořád, takže to potěší," řekl Jan Nagrant, školník.

Svou oceněnou má i ZŠ a MŠ Chodov. Květoslava Šoltová tady vaří bezmála 31 let.

"Baví mě to s dětmi, baví mě to v práci. Ty děti jsou bezprostřední, ještě nejsou zkažené světem, takže vám řeknou, že jim to chutnalo, že jim to nechutnalo, mají z toho radost a těší se," řekla Květoslava Šoltová, kuchařka ve školní kuchyni.

Za svou práci si kromě poděkování odneslo více než 5 desítek oceněných také květinu, pamětní listinu a drobné dary.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu