• Načítám...
>

Vedení Prahy 11 gratulovalo jubilantům

  • 25. června 2020,
  • 10:28,
  • PRAHA 11,
  • Jana Holubová

Vedení Prahy 11 gratulovalo jubilantům. Tři z obyvatel Domova pro seniory Háje oslavili sté narozeniny, další seniorka dokonce sté první. Všem čtyřem pogratuloval starosta městské části Jiří Dohnal.

Reklama

Přesáhnout stovku odžitých let se nepodaří jen tak někomu. Praha 11 však oslavila narozeniny hned 4 seniorů, kterým se to povedlo. Popřát jim k jejich jubileu přišel místostarosta Petr Jirava a starosta městské části Jiří Dohnal.

"Já mám radost z toho, že můžeme být při té příležitosti, mám radost z toho, že obyvatelé jižního města, takhle třeba v domově seniorů, mají krásný život. A že i když je ten věk jakýsi handicap, tak oni jsou opravdu duchapřítomní s námi," řekl starosta MČ Praha 11 Jiří Dohnal.

Pro oslavence byla v kavárně Domova pro seniory Háje připravena oslava.Pan starosta jim také předal pamětní list a dárkový koš plný dobrého jídla i pití.

"Já jsem byl překvapenej úplně, to jsem nečekal. Pan starosta mě velice překvapil a je velice sympatickej," popsal jeden z oslavenců František Kavalír (100 let).

Kromě pana Františka Kavalíra oslavila sté narozeniy také Květoslava Svobodová a Věra Richterová. Sto jedna let oslavila Marta Kuderová. Všichni během oslavy překvapovali dobrou náladou a elánem.

"Jsou skvělí v tom, že je baví život a umí si ho užívat. A umí si ho užívat tak, jak to možná nikdo jiný nedokáže. Oni stále hrajou karty, jeden pán samozřejmě má stále rád ženy a jsou to věci, které ty lidi drží při životě a já si myslím, že takhle to má být," doplnil Jiří Dohnal, starosta MČ Praha 11

Od jedné s oslavenkyň jsme se dozvěděli, že ten pravý recept na dlouhý život je umět si ho užívat.

"Já mám radost ráno, já mám radost večer, mě se to furt líbí," řekla Věra Richterová, oslavenkyně (100 let)

Oslava pokračovala konzumací jídla a pití a nechyběla ani živá hudba. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu