• Načítám...
>

Chodovská tvrz bude patřit divadlu

  • 4. června 2021,
  • 16:02,
  • PRAHA 11,
  • Lukáš Kubát

Pestrý kulturní program si na letní měsíce připravili v Chodovské tvrzi. Letní scénu tu totiž bude mít Divadlo Na Jezerce. Pod širým nebem si tak můžete užít hned čtyři představení divadla a vstupenky na ně už jsou v prodeji.

Reklama

Nádvoří Chodovské tvrze nabídne během letních měsíců pestrý kulturní program.

"Já jsem hlavně chtěla z toho potenciálu, co nám nabízí Chodovská tvrz, vytěžit co nejvíce, protože po tom ročním lockdownu, kdy teda kultura byla s krátkými přestávkami prakticky naprosto utlumena, tak by to chtělo to oživení trošičku ve vyšší míře, než je ten běžný program," řekla Iva Molenová, ředitelka společnosti Kulturní Jižní Město. 

Letní scénu pod širým nebem tu tak bude mít Divadlo Na Jezerce.

"Mohl by to být takový hezký začátek dlouhodobé spolupráce. Kromě Divadla Na Jezerce, které tady bude působit prakticky celý červenec, budeme mít další ročník Jazz Festu," řekla Iva Molenová. 

Divadlo Na Jezerce tak na nádvoří Chodovské tvrze sehraje 10 představení. Diváci se mohou těšit na čtyři různé inscenace.

"Vybrali jsme lehčí žánr, který by se hodil na léto a který i u nás v divadle je vždy jako první vyprodaný, to znamená, že tady budeme hrát Poslední aristokratku, Charleyovu tetu, Pánský klub, což je jeden z největších hitů Divadla Na Jezerce a francouzskou komedii Takový žertík," řekl Jan Hrušinský, principál Divadla Na Jizerce. 

"Všichni návštěvníci těch kulturních představení, co se budou odehrávat na nádvoří, mají zdarma vstup do galerie po celou dobu působení té Letní scény. Momentálně tady máme Čeští umělci ve Francii, což je výřez malířů, kteří měli nějaký vztah k Francii," řekla Iva Molenová. 

Vstupenky na divadelní představení i jiné kulturní akce už jsou prodeji. A můžete si je pořídit buď přímo na pokladně Chodovské tvrze nebo na portálu GoOut.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu