• Načítám...
>

Praha 11 se zapojila do projektu Mobilní Rozhlas

  • 2. července 2021,
  • 16:27,
  • PRAHA 11,
  • Ondřej Švec

Praha 11 nadále zlepšuje komunikaci s občany. Pro obyvatele jedenácté městské části připravila projekt v podobě aplikace s názvem Mobilní Rozhlas. V něm lidé pohodlně, na svém mobilu, najdou vše potřebné o aktualitách na Jižním Městě. Naleznou tam veškeré kontakty i důležité informace, které tak budou mít neustále při ruce, přímo ve své kapse. V případě potřeby se mohou navíc podívat i na jiné městské části. Jak aplikace funguje, a kde ji stáhnout, se dozvíte v reportáži!

Reklama

Praha 11 se neustále snaží vylepšovat komunikaci s občany. Aby lidem na Jedenáctce nic zásadního neuniklo, připravila pro ně městská část užitečnou aplikaci s názvem Mobilní Rozhlas.

"Mobilní Rozhlas je vlastně celorepublikový, komunikační nástroj a my jsme se k němu rozhodli připojit vlastně kvůli covidovým událostem v minulosti, které probíhaly. Ten cíl je jednoduchý. Aby občané měli další nástroj jak komunikovat s radnicí a radnice mohla komunikovat se svými občany," uvedl Martin Duška, radní MČ Praha 11.

 Aplikace je zdarma a stažení je jednoduché. Do vyhledávače v telefonu zadáte Mobilní Rozhlas a aplikaci stáhnete. V případě nouze vám navíc může i pomoci.

"Při událostech, které by měly velký dopad na chod městské části, například delší zastavení stanice metra, popřípadě nějaká živelná událost. Tak lidé v nejbližším okolí, podle zadaných ulic a telefonního čísla, budou informováni SMS zprávami," popsal Martin Duška, radní MČ Praha 11.

Proto je důležité se do systému registrovat a zadat své telefonní číslo. S aplikací v mobilu se navíc můžete dozvědět zajímavosti i z jiných městských částí.

"Jedná se o soukromou službu, ke které se vlastně státní instituce přihlašují, zapojují. Máte tam i mapu, kam můžete vkládat své podněty, které má radnice řešit, zlepšit a v budoucnu tam chceme pořádat například i ankety, pro zpětnou vazbu od občanů," dodal Martin Duška, radní MČ Praha 11.

V aplikaci je zkrátka vše, co na klasickém webu, ale pokud dáváte přednost mobilu je pro vás tato varianta daleko komfortnější.  

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu