• Načítám...
>

Kulturní centrum Zahrada slaví 20. výročí

  • 27. srpna 2021,
  • 13:03,
  • PRAHA 11,
  • Marek Tereba

Již od roku 2001 dělá radost obyvatelům Prahy 11. Místní Kulturní centrum Zahrada letos oslavilo 20. výročí.

Reklama

Dětské hry, workshopy, hudba a jídlo. Oslava 20. výročí Kulturního centra Zahrada nemohla proběhnout lépe. 

"Dnešní oslavy probíhají nejlépe, jak jsme si mohli představovat. Naštěstí se nám umoudřilo počasí, takže doufám, že to vydrží, že nebude pršet. Právě ve velkém sále probíhá pohádka. Na malém pódiu bude výtvarná dílna, workshop, naše lektorka výtvarného umění už je nachystána," konstatovala Iva Molenová, ředitelka Kulturního centra Zahrada.

I když počasí bylo jak na houpačce, náladu to oslavám rozhodně nezkazilo. A když už se slaví kulaté číslo, přišel čas i na bilancování.

"Musím říci, že za těch dvacet let, to kulturní centrum doznalo tak obrovskou změnu k lepšímu, že jsem hrozně ráda, že se toho mohu zúčastnit, a že mohu na těch změnách k lepšímu pracovat sama osobně," uvedla Iva Molenová, ředitelka Kulturního centra Zahrada.

Změn k lepšímu přijde mnohem více. Praha 11 počítá s dalšími investicemi. 

"My se ho snažíme stále nějakým způsobem zvelebovat. Nově je tam instalováno mobilní hlediště, které přináší divákům mnohem lepší komfort. Samozřejmě pandemie zasáhla i kulturu, ale my věříme, že do budoucna, tedy ta pandemie, přejde. Dvacet let je dlouhá doba, takže potřebujeme do budovy investovat. V letošním roce dojde k rekonstrukci střechy a v příštím roce se chystáme na výměnu oken a fasády," upozornil Jan Stárek, radní MČ Praha 11. 

Kulturní centrum Zahrada můžete navštívit každý všední den a těšit se můžete na bohatý program pro všechny věkové kategorie.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu